Enthousiaste start!

Na GMG en het ontbijt gingen we op weg naar Reagile. We gingen eerst naar de school van Antoinette, waar we weer enthousiast werden ontvangen. We hebben gezongen met de kinderen en alle lokalen bekeken. Daarna splitsten we ons weer op in de drie groepen om aan de slag te gaan.

Op de bouw moesten er nog een paar stenen gemetseld worden. We begonnen dus weer met cement maken. Daarna hebben we de muren glad gemaakt en konden we de muren die al gestuukt waren in de voorstrijk zetten. Buiten werd het pad om de school verder geëgaliseerd en hebben we veel kruiwagens met grind gevuld om ze vervolgens op een grote hoop te storten. Daar kunnen we morgen verder mee aan de slag. Bij shackrepair werd er vandaag aan één shack van 3 bij 4,5 meter gewerkt. De voorkant en het dak, inclusief de balken, werden vernieuwd en de zijkanten en de achterkant zijn wind- en waterdicht gemaakt. In deze shack woont een moeder met 5 kinderen. Wat een vreugde als je daarna ziet dat zij zo blij en dankbaar zijn met deze verbetering van hun woning.

In de morgen is het kinderwerk om het IHC gebleven, de opkomst was niet zo groot. We liepen door de township om kinderen te vangen en zijn uiteindelijk met een groep van 20 kinderen actief bezig geweest. Na de lunch zijn we de andere kant van de township op gegaan. De opkomst was nu veel groter. Het was leuk om te zien dat ook de verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen dolenthousiast waren om mee te doen. Een Afrikaans liedje werd door een verstandelijk beperkt meisje vol overgave voor de groep voor gedaan. Dit was erg bijzonder!

 

 

Bettine: Ik was vandaag op de bouw en we hebben weer lekker kunnen werken en veel verschillende dingen kunnen doen. Leuk om jullie berichtjes van thuis te lezen. Fijne herfstvakantie daar! @thuis, veel plezier met surfen. Hoop dat er lekker wat wind staat en veel plezier als jullie nog een dagje op stap gaan met de Brouwertjes. Veel liefs van mij

 

Marion: Hoi hoi vandaag weer een superleuke dag gehad met de kindertjes. Het is wel stil aan de overkant met bart en sander!!!! hebben jullie het leuk met elkaar? Jorike heb jij een leuke verjaardag gehad. Ik heb het erg naar mijn zin, en wat gaat de tijd hier snel. Veel liefs xxxx

 

Anja v D: Rustig maar Marion bij mij is het ook stil aan de overkant. HAHAHA. Maar alle gekheid op een stokje het gaat hier goed vandaag weer kinderwerk gedaan. Iedere dag is weer een bijzondere dag. we hebben het erg gezellig met elkaar. Mamahoe vind je het om alles te lezen? Groetjes en kusjes van mij maar ook van Willeke.

 

Jannelies: Lieve familie en collega’s, het aftellen gaat beginnen. Vandaag laatste keer kinderwerk mogen doen, morgen shackrepair en woensdag/ donderdag bouw. @ Gerard, we hoeven niemand meer in te huren voor ons huis, na al het geklus hier zal ik ons huis wel even afbouwen. Dag lieve Fien, tot zaterdag!

 

Esther: Al ruim een week onderweg…veel indrukken, veel zon en heul veeeeel kids. En gisteren een superleuke safari gehad. Even een beetje “vrije tijd” in een uitgestrekt gebied. Super natuurlijk om de vele olifanten, giraffen, neushoorns en nijlpaarden te zien. Even kunnen genieten van een wilde olifant die zijn jong wilde beschermen en achter de auto’s aan ging. Bijzonder ook dat onze chauffeur gewoon zijn motor uitzette. Ik had gelukkig mijn loopschoenen aan, zat achterin en kon natuurlijk zo de jeep snel verlaten indien nodig.  Verder hebben we zeer enthousiast een half uur gedacht dat we naar een leeuw aan het kijken waren, toen we uiteindelijk dichterbij kwamen bleek het een “rots” te zijn. Aan fantasie ontbreekt er niks. Nog steeds kijk ik iedere avond naar de prachtige heldere sterren. Kus van mij…

 

Kitty: Lieve allemaal, 1e werkdag van de 2e week zit er alweer op. Voor je het weet is het alweer vrijdag. Het is ook echt heel gezellig met Jannelies, Evelien en Petra op 1 kamer…hoe leer je je collega’s kennen.. nou zo dus. Morgen ga ik naar de bouw. @ Ron: we gaan stucen. Voor afdeling finance, goed te horen dat jullie me missen en Janine wat lief dat je trouw berichtjes stuurt. Groetjes en knuffels aan iedereen!!!!

 

Henk en Rina: Lieve allemaal, Zaterdag hebben we erg genoten van de safari, we hebben veel dieren gezien. Inmiddels een aantal projecten bezocht die SHIB in het verleden gedaan heeft, erg mooi om te zien hoeveel kinderen hiervan profijt hebben. Vandaag samen aan een shack gewerkt, we hebben de voorkant en het dak vernieuwd, dit ging heel goed samen. De shack was 3 bij 4.5 meter, er woonde een moeder met 5 kinderen waarvan de jongste een baby was, de vader was vertrokken naar een andere vrouw. De moeder was erg blij met de gerepareerde shack, de kinderen hebben allemaal een klein cadeautje gekregen waar ze erg blij mee waren. Dit is erg dankbaar werk. De tijd vliegt voorbij, morgen hebben we een Hollandse avond waar ook veel gasten komen. We genieten nog volop. Groetjes en kusjes voor iedereen!!!!!!!

 

Jan: Gisteren was een fantastische dag, versierde stoelen, kaarten berichtjes en cadeautjes en we aten appelcake met ijs. Vandaag samen met Alie (omie) op de bouw gewerkt. Ze heeft gemetseld op grote hoogte! Alle muren zijn nu klaar en er werd opgeruimd, wat een stofbende…maar ja hier is geen Arbo. Komende dagen zijn we samen aan het werk. Let allemaal goed op jezelf – tot snel.

 

AngeliqueHallo lieve allemaal, we zijn alweer over de helft, en er is al zoveel moois gebeurt en gedaan door deze mooie groep mensen. De safari en de “zwarte kerk” waren een prettige afwisseling. Gisteren heerlijk een stuk gewandeld met een aantal mensen. We zijn nu achter bij de Witte Duif omhooggelopen, en ik weet nu waar jullie (M&M, R, E&C) de zonsopgang hebben bekeken. Wat een mooi uitzicht!! Vandaag heb ik een dagje bouw gehad, en heb heel wat kruiwagens gesjouwd en muren gesaust. Best pittig allemaal, ik denk dat ik vannacht heerlijk zal slapen (haha). Nou, ik ga nu stoppen, ga vooral door met berichtjes sturen ;)) en heel veel liefs voor jullie allemaal van mij xxxxxxxxxx

 

42 gedachten over “Enthousiaste start!

 1. Hey pap en mam,

  Gaaf mam, dat jullie omhoog de berg op zijn geweest! Hebben jullie ook de zonsopgang bekeken? Goed bezig hoor, op de bouw!

  Zo te lezen hebben jullie weer een productieve dag gehad! Jullie zijn allemaal toppers! De tijd gaat super snel, morgen hebben jullie de Hollandse avond toch?

  Geniet nog even de aankomende paar dagen! Voor jullie het weten, zijn jullie weer thuis (en staan we te wachten op Schiphol) 😉

  Hier gaat alles nog steeds op rolletjes. Wij redden ons wel 😉 Morgen weer een nieuwe dag werken enzo haha

  Liefs,
  Marc en Marjolijn

 2. Heeey paps en mams,

  Aaaah heel gaaf dat jullie daar naar boven zijn geweest. Mooie plek is dat he? Ook daar de zonsopgang gezien, anders is dat zeker een aanrader!! echt doen!!
  Goed bezig geweest mams, door al dat gesjouw met kruiwagens krijgt u vast spierballen, dan hoeven we niet meer naar de sportschool haha…
  Nou lieverddssss tot zaterdag. Ik kijk er toch wel een beetje naar uit hoor hihi!!

  Liefs Rietjee

 3. Hoi Lise,
  Leuk om jullie verhalen weer te lezen en foto’s te zien. Goed bezig! Heel veel plezier met kinderwerk de komende twee dagen en succes met bouwen!
  Groetjes xx Henriëtte en natuurlijk Jurgen en Rico

 4. Vandaag is het geen blauwe maandag geweest.

  Johannes‬ ‭15:16‬ ‭Jullie hebben niet Mij uitgekozen, maar Ik heb jullie uitgekozen. Ik heb jullie aangewezen om eropuit te gaan en blijvende vrucht voort te brengen, zodat mijn Vader jullie alles zal geven wat jullie Hem vragen in mijn naam. ‬‬ Een visie kiest jou uit, niet andersom.

  Strijdvaardig en gedreven aan de slag.
  De kracht ligt in samenwerking.

  Verbazingwekkend hoeveel meer resultaat er is als er samengewerkt wordt.
  1 paard trekt 1000 kg en als 2 paarden samenwerken is dat 10000 kg.

  Stel je voor wat er dan gebeurt als mensen samenwerken.

  Fijn dat jullie dat doen vanuit passie voor de Heer.

  On hoeverre doet de lokale (blanke) kerk daar ook wat?
  We weten dat jullie de 1e zondag naar de blanke kerk geweest zijn, participeren zij ook in dit project?

  Zou mooi zijn natuurlijk.

  Geniet van de spaarzame dagen die voor jullie liggen.

  Yes, I am
  I am a child of God
  I am a child of God
  Yes, I am
  I am a child of God
  Full of faith
  Yes, I am a child of God
  I am a child of God

  Ga in vrede en weest gezegend!

  CU In Hem verbonden.

  C.

 5. Dag lieve Angelique en René,

  Fijn weer iets van jullie te horen. Ook goed dat jullie je in het weekend hebt kunnen ontspannen en genoten hebben van de (zwarte) kerkdienst. En nu de laatste dagen en dan nadert het tijdstip van vertrek al weer. Maar eerst nog wat productiviteit en nog genieten van de kinderen. Hier gaat alles zijn gewone gang. Vanmiddag weer bij de nieuwe buurtjes geweest en zijn daar weer volgestopt met heerlijke zelfgemaakte Surinaamse nasi. Het zijn zeer gastvrije mensen. We boffen maar met hen.
  Hartelijke groeten voor de hele groep en tot de volgende blog.

  pa en ma Hermsen.

 6. Lieve baas Kitty,
  Wat vervelend nou.
  Elke morgen ging ik met jou op sjouw.
  Nu moet ik me met anderen vermaken.
  Graag wil ik weer over jou waken.
  Ik kijk ernaar uit dat we weer samen op stap gaan.
  Zonder jou is er niets aan.
  Kitty, kom terug…
  Van mij mag het heel vlug.
  Groet en poot van Rex

 7. Ha paps en mams,

  Leuk om jullie ervaringen te horen! Bijzondere verhalen hoor. En ik ben natuurlijk jaloers op jullie, aangezien jullie giraffen gezien hebben! 😉

  Hier gaat het goed, Femke vond het erg leuk om op vakantie te zijn in Maastricht. En ze weet goed dat jullie ook op vakantie zijn, maar dan met het vliegtuig. We kijken er naar uit om jullie op te halen zaterdag. Maar eerst mogen jullie nog een paar dagen hard werken, zet hem op!!

  Knuffel van Bertine, Jetse en Femke

 8. Heyy mam,
  Het was leuk dat je zondag even kon appen, ook leuk om te zien wat jullie het weekend hadden gedaan en dat jullie ook naar de zwarte kerk waren (vast veel dansen) vandaag was ik alleen thuis jelte was naar Jort en papa was werken, ik heb niet heel veel gedaan laat uit bed toen nog een boekje gelezen en een beetje genetflixd. Morgen gaan we naar Walibi, papa, jelte, ik en ik mocht sifra meenemen. Woensdag gaan we surfen daar heb ik ook veel zin in. Nu ga ik naar bed want morgen moeten we er weer vroeg uit voor Walibi. Xx lieke❤️❤️

 9. Hè mam,
  Goed bezig !! Ik mis je ook hoor!
  Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat. Heel veel plezier nog en tot snel !!
  Ben trots op je

  Liefs Marion

 10. Bettine Marion
  Wat stonden jullie leuk op de foto met de kindertjes bij Antoinette geweldig
  Henk ,Allie ,Lisse ,An ,Rene ,Elbert ,Erik ,Lianne, en alle andere die Jannie kennen ze is weer Oma geworden van een mooie Kleindochter ze heet PIEN waar ze bijzonder Dankbaar voor zijn ,geniet vanavond van de Hollandse avond ,voor diegene dit voor het eerst meemaken is het echt een belevenis ,om met de mensen waar je mee te maken hebt in Z.A te ontmoeten op een andere manier Geniet ervan Groetjes Willem

 11. Riet en Bas
  Ook jullie zijn Toppers ik was jullie vergeten te vermelden op mijn berichtje sorry ik schaam me hier voor ,ik kreeg al vragen van de Telegraaf wie die meneer was die zaterdag in de bus foto,s stond te maken , ze zochten nog iemand , dus je kan nog van werk wisselen als je wil ❓en Riet wat kan je nog veel werk verzetten geweldig ook voor jullie de Groeten Willem

 12. Lieve allemaal, wat een werk hebben jullie al verricht zeg , en wat is het dankbaar werk bij het shack repair , wat zie je dat gelijk opknappen ,top Erik hoe jij dat in goede banen leidt, met natuurlijk topmensen om je heen.Vandaag weer bikkelen en dan vanavond feest, heel bijzonder om met zo’n gevarieerd gezelschap oranje feest te houden , verbonden met elkaar in Jezus naam . Heel veel plezier en veel liefs Gerrieneke

 13. Hey Jannelies,
  Wat een leuke foto’s van vandaag!
  Haha lijkt ons goed om te zien hoe jij verder gaat bouwen.
  Komt helemaal goed! We gaan aftellen en we hopen je zaterdag
  Weer te zien. Veel succes en groetjes voor je Marshoekcollega’s en
  De SHIBers. Veel liefs namens ons allemaal. Pa en ma Hootsen

 14. Hoi Erik,
  Hoe is het met je ? Het is mooi om jullie verslagen te mogen lezen. Wat wordt er veel werk verzet zeg. Respect hoor !!! Ook erg leuk om iedere dag wat foto’s erbij te zien. Hopelijk hebben jullie naast of tijdens het werken ook fijne gesprekken met elkaar, en voelen jullie ook daar Gods nabijheid. Ik wens je nog een paar geweldige dagen daar en Gods zegen bij alles wat je mag doen ! Lieve groet Diana

 15. Hai mam
  Ik heb vakantie nu, maar ik moet ook nog leren voor de toetsweek die ik volgende week heb 🙁
  Vrijdag ga ik met dianthe, noah en Nynke naar de mac heb er echt zin in
  Nog Veel succes met het werk, geniet er nog van
  Groetjes laura

 16. Hi lieve pa, het blijft leuk om alle verhalen te lezen en de foto’s te zien!
  Zo te lezen maken jullie weer echt een verschil daar! Gaaf hoor!
  En ben je ook nog aan het hardlopen?
  Blijf genieten daar en ik kan niet wachten om al je verhalen en belevenissen te horen!

  Hou van je! Liefs Wil

 17. Dag lieve mama!
  Het was superleuk op Marveld. Het park was echt heel gaaf! We zijn maandagmiddag teruggekomen en we hebben heel veel gedaan. Elke dag een paar keer zwemmen, bowlen. Ook zijn we naar Enschede gegaan. Annemijn is twee keer 1e geworden met bowlen.
  We hebben zin in zaterdag om jou weer op te halen.
  Annemijn en ik gaan straks naar de film voor mijn verjaardag nog. heel veel liefs van ons.
  Julia en Annemijn ♥♥♥♥♥♥♥♥

 18. Hai Joop en Esther. zo te horen zijn jullie helemaal ingeburgerd. Ja Es, veel kids he. Dat vond ik vorige keer ook al. Fijn dat ze binnenkort naar school kunnen. Wij hebben een leuk weekeinde gehad in Venray. Mooie omgeving en mooi weer. Ik heb jullie al vaker een berichtje gestuurd maar vindt het niet terug. Ook bar en ian berichten, maar zie daar ook niets van terug. Maar het leuke bericht is dat Bar iedere dag beter gaat zien. Ze is weer heel gelukkig. Nog een paar dagen werken en dan weer naar huis. Joop, het gras is hard gegroeid, dat wordt weer maaien. Dikke knuffel, Corry

 19. Hoi willeke en Anja
  Mooi zeg zoveel mee te mogen beleven van jullie belevenissen. Indrukwekkend!
  Geniet er ook vooral van en tot snel!
  Hanneke

 20. Lieve Anja en alle bekenden,
  Wat ontzettend mooi om jullie bijzondere verhalen te lezen. Wat een prachtig werk doen jullie !!!
  Wat werken jullie ook hard en wat ontzettend leuk wat jullie allemaal met de kinderen doen.
  Best wel vermoeiend denk.
  Heel veel succes nog en alvast een goede thuisreis toegewenst!

 21. Bij het lezen van de blogfile kwam dit lied naar boven.

  Jezus, leven van mijn leven,
  Jezus, dood van mijne dood,
  die voor mij U hebt gegeven,
  in de bangste zielennood,
  opdat ik niet hoop’loos sterven,
  maar uw heerlijkheid zou erven,
  duizend, duizend maal, o Heer,
  zij U daarvoor dank en eer!

  Wat er ook gebeurt, God is voor ons, wie kan dan tegen ons zijn.

 22. Hey lieve papa,
  Vandaag was het weer heel leuk! Er is heel veel wind en het vlot was naar het midden van het water gedreven en we konden er niet meer bij, toen heeft opa hem met een spanband met een haak eraan weer gevangen en naar de kant getrokken!
  Daarna zijn we naar het strand gefietst en wilde mama een foto van ons maken bij de golven en dat ging niet helemaal goed…. er kwamen net een paar hele hoge golven aan en ik(Lynn) werd bijna weggespoeld! Ik was tot m’n billen kletsnat en Swen tot z’n knieën. Onze laarzen stonden helemaal vol water. Ik vond het echt niet grappig. En we moesten toen eerst weer naar ons huisje om droge kleren aan te trekken. Ik mocht daarna wel lekker warme chocomelk om weer op te warmen. Daarna hebben we nog geprobeerd om te vliegeren met de grote vlieger, oma hield hem vast maar er was zoveel wind dat ze gelijk languit zand lag te happen en de vlieger lag al snel in het water. We moesten wel heel hard lachen. Maar jij kunt toch veel beter vliegeren.
  We missen je wel hoor!
  Een dikke knuffel van Lynn, Swen en mama

 23. Hai Piep,
  Geniet nog maar van een paar mooie zonnige dagen in Zuid Afrika. Hier wordt het nu toch echt herfst. Wat een belevenissen allemaal. Ben benieuwd naar al je foto’s en verhalen. Wordt hoog tijd om eens flink bij te beppen zus! Groetjes Kiek

 24. Hoi Erik,

  Wat leuk om alle verhalen te lezen en de foto’s te bekijken, wat hebben jullie al veel gedaan!
  Het is hier in Nederland echt herfst geworden dus geniet nog maar even van het zonnetje daar.
  Heel veel plezier en succes nog komende week en tot snel!

  Liefs Tom, Tamar en Eloise

 25. Hoi Kitty,
  het gaat allemaal nog steeds goed bij jullie als wijde berichten horen nog een paar dagen dan is het alweer voorbij een hele goede reis voor jullie allemaal

 26. Hallo Shibgangers,
  We zien heel veel oude bekende. Wat leuk om jullie te volgen. Er is veel goed werk verricht. Het blijft indrukwekkend vooral als je met de reis mee bent dat blijft wel een tijdje in je gedachten.
  Hey Leny gaat het nog een beetje met je arm. Ik hoor wel hoe het gegaan is als je terug bent.
  Erik je bent weer lekker bezig met shackrepair.
  En alle andere die ik ken en niet ken veel plezier op de bonte avond maak er een feestje van. Lieve Groetjes van Jan en Hennie uit Eemdijk

 27. Hello my liewe familie!
  Ek denk was sondag ‘n interessante en lekker diens gewees. Dit was lekker om te kon deelneem.
  Ek is net nogals moeg vir my bed maar dit gaan goed! So An wil jy ruil?
  Arenda dit lyk of jy gelukkig is met die kinders mooi so!
  Op die foto lyk dit of die gereedskap gebruik word!
  Geniet hierdie week want voor jy weet moet jy als pak en fisies agterlos.
  In jou hart bly lewe en God is beslis nie klaar met Sy werk in Afrika nie! Hy sal voortgaan
  Sterkte met als!

  Liefs arjan hihihi

 28. Hooii Jan en Alie,

  Weer lekker gewerkt kan ik zo lezen. Ja Arbo kennen ze daar niet hoor, ik moest toen op 3,5m hoge stijgers werken maar dat was echt doodeng hahahahah. Worden jullie trouwens nu wel een beetje bruin??? Ik heb al een lekker kleurtje van Mallorca namelijk!! Zijn er bij jullie ook veel kinderen rondom de bouw met van die Nederlandsr rugzakjes? Die had een jfc groep ooit gegeven best grappig om terug te zien. Maak dr maar weer wat van!!!

  Groetjes Mille

 29. Dag Arenda,Angelique en René,hart gewerKt lees ik zo inde verslaggeving en nog veel te d

  Dag Arenda ,Angelique en René, hard gewerk lees ik zo in de verslagen en er wacht nog veel de komende ,fijn dat het zo mag gaan.Rene vanmorgen heb ik een interview gehad van Marlou,maar dat lees je volgende week wel was wel leuk.Arenda vandaag met de kinderen bezig geweest kan je ze wel uit elkaar houden en Angelique heb jij het bouwvakker weer in praktijk gebracht.Nog enkele dagen en dan is het weer voorbij enwij kijken uit en bidden om een behouden thuiskomst .hartelijkgroeten allemaal v ma en pa .

  Dag Arenda

 30. Voor oma, ma Leny, we lezen de berichtjes (niet dagelijks, dat lukt ons niet hoor :-)) en merken dat het een heerlijke goede sfeer is. Ivm je schouder denken we njet dat jij al die bouwklussen doet, maar dat je in township kindjes vermaakt. Gaaf om te lezen dat de kleine dingen dan zoveel moois brengt. Ook al is de opkomst soms niet zo groot. Je maakt in het kleine groots verschil!
  Geniet mam, zodat je bij thuiskomst ons helemaal kunt vertellen hoeveel zegen je wel niet hebt mogen ervaren en ontvangen.
  We missen onze facetimehesprekjes wel. Een dikke knuffel van kid Nathan!
  X ons drietjes

 31. haloe Piepla,
  Vandaag met Jolien een klein rondje Dordt gedaan, ook even Steyn gezien bij zijn papa. Toen met de waterbus weer deze kant op en daarna hier naar de bieb. Jolien heeft maar liefst vijf boeken meegenomen. Ik ben benieuwd hoeveel ze hier nog leest. Maar als ze eenmaal begint…
  Heb je gezien dat tante Rien ook een berichtje heeft geschreven? Bij ‘Dit is waar het om gaat’.
  Het gaat nu opschieten voor jullie. geniet nog even van die laatste dagen!
  doei, moeders

 32. Ha collega’s!
  Zo te zien hebben jullie het goed daar, en doen jullie mooie dingen.
  Wat een ervaring zal dit zijn. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.
  Geniet van de laatste dagen daar, en alvast succes en sterkte bij het afscheid.
  Groetjes
  Stefan

 33. Hoi Lise,
  Goed te lezen dat jullie het leuk hebben met elkaar en veel werk verzetten . Die safari van afgelopen zaterdag was vast ook heel mooi ! Ik zie de foto’s nog wel een keer 😉 . Werk ze en nog een mooie tijd daar!
  Groetjes Margriet

 34. Hoi Anja en Willeke, jullie zijn lekker bezig daar, het is nu wel stil aan deze kant, Anja jij in ZA, Koen in Turkije,Manoek in A,foort en Simone en ik nog over in Voorthuizen, S imone zorgt goed voor me, tot aan gezonde maaltijden toe en ook de was proberen we bjj te houden, kortom het gaat prima, jullie nog even doorwerken daar, met inmiddels eelt in je handen, zet hem op en tot gauw , groeten Gerard

 35. Hoi Wilma en Gaatze,
  Mooi om te lezen wat jullie meemaken en vanzelf is dat maar een tipje van de sluier. Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit avontuur (samen) beleven. De tegenstellingen zijn zo groot. De prachtige natuur, de schitterende sterrenhemel en dan de uitzichtloze armoede. Het past niet bij elkaar, maar toch is het zo. Jullie aanwezigheid betekent voor hen dat ze gezien worden. Dat is erg kostbaar. En daarin mogen jullie een stukje van Jezus laten zien. Nog een paar dagen uitdelen, en dan zit het er (al) weer op. Afscheid nemen is niet makkelijk, maar de herinneringen neem je mee in je hoofd en in je hart.
  Hartelijke groeten Cor (en Jolanda).

 36. Hoi mam,
  Gisteren heb ik met Jort afgesproken. Na het eten ging ik met Lieke en papa de film Divergent kijken. Vandaag ben ik met Sifra, Lieke en papa naar Walibi geweest, het was super gezellig en leuk. Daarna gingen we naar de Mac. Ik ben nu Ajax aan het kijken. Morgen gaan ik met Lieke en Eva windsurfen.
  xxx
  Groetjes, Jelte

 37. Wat een mooi werk verrichten jullie, respect voor jullie allemaal ????????
  Wat een dankbare mensen, wat zullen jullie daar een voldoening uithalen.
  Jullie zijn allemaal toppers maar Willeke, jij bent echt een TOP-wijffie ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *