Afrika wat ben je mooi. De prachtige natuur, het landschap, de opkomende zon, de rust, de stilte, de sterrenhemel, het geluid van krekels en bijzondere vogelgeluiden. Een van de hoogtepunten was het zien van Pumba’s tijdens de busrit. Het lijkt hier net ‘The Lion King’!

Bij iedereen heerste het gevoel dat we vandaag voor het eerst echt aan het werk konden gaan. We begonnen aan het shack repair met een moeilijk begin. We hebben veel speelplezier kunnen ervaren met de lokale kinderen. Er was ook vooruitgang op de bouw wat zwaarder was dan verwachting. We hadden te maken met harde grond waaruit rotsen tevoorschijn kwamen (en meerdere duizendpoten). Kortom, heel hard werken. Massage nadien was dus geen overbodige luxe. 

Bij het kinderwerk heeft de hele groep genoten van de glimlachjes die verschenen op de hoofden van de kinderen. Ze hebben met z’n alle gekleurd, gevoetbald en natuurlijk liedjes gezongen. De groep werd steeds groter en aan het eind waren er zelfs 100 kinderen (niet letterlijk geteld natuurlijk). Ze werden fijn geholpen door social workers die ook leuk meededen. De hele groep was erg fanatiek en de kinderen stonden in de rij om met elk spel mee te doen.                                                                                     Wat ons erg aangreep was een geestelijk en lichamelijk gehandicapt jongentje dat letterlijk op ons pad kwam. Dat was voor iedereen erg moeilijk om te zien, maar ook mooi omdat hij juist van dat kleine beetje aandacht genoot die hij kreeg. 

De shack repair had helaas een paar complicaties; een uur lang omrijden om een dixi op te halen die vervolgens niet eens door de groep werd gebruikt en er werd een andere shack aangewezen dan verteld waardoor de verkeerde materialen mee waren genomen, maar uiteindelijk hebben ze toch 2 shacks kunnen repareren en het beste eruit kunnen halen!

Persoonlijke berichtjes:

Annelies: Heey allemaal! En of ik het hier weer geweldig leuk vind! Ik heb twee dagen mogen genieten van kinderwerk en al de rest! Lekker voetballen, zingen, dansen en spelletjes mogen spelen. Het is zowat te druk om jullie te missen. In de shoppies is er helaas geen Nutella te vinden, dus dat wordt leven op jam. Positief nieuwtje, ik heb al één keertje gesport met Jonathan. Julian, overleef je het nog bij de familie Kooloos en ons gezin? Ik heb nu al zin om alles te vertellen over wat we meegemaakt hebben! Mam, vind je het al stil worden in huis? Hou mij trouwens op de hoogte van de leuke Kroatië verhalen!! Groetjessss, Annelies

Sofie: Ghallow iedereen, Bedankt voor jullie lieve berichtjes! Het is echt heel leuk hier en vooral zooo mooi! Vandaag ging ik naar de bouw wat best zwaar was (zie stukje hierboven). Morgen mag ik lekker weer, ik denk dat het wel goed komt. De zon is alleen heel sterk, de soort waarbij Jamie een tomaat zou worden… Voor de rest heb ik ook nog kinderwerk gedaan en twee scholen bezocht met jonge kinderen. Best heftig om te zien in hoeveel armoede zij leven, maar ook heel leuk om ze zo blij te zien als je met ze speelt, ze optilt, of simpelweg een ballon geeft. Dat maakt me echt blij! 
Het is hier heel gezellig! Ik zit samen met Esther en Floor op een kamer. Dat is best fijn, want dan kan ik ‘s avonds even m’n verhaal bij ze kwijt. En jullie, heel veel plezier nog en geniet vooral heel veel van de vakantie (ook al is het helaas zonder mij, jullie kunnen het wel!) Doe ook nog de groeten aan Coco en Joris voor mij, die zullen het ook wel leuk hebben op vakantie. Jamie, troost jij even Elon voor me? En een knuffel voor Moos! Knufkusss Sofie

May: Hallo schatten van het thuisfront, Ik zit me hier toch heerlijk te genieten van alles wat je je kan bedenken. Ik heb nu 2 dagen bouw achter de rug wat best zwaar was, maar wat overheerst was het gevoel van iets kunnen doen voor de mensen daar. We hebben erg veel gegraven, gehakt maar bovenal genoten. Morgen mag ik met shack repair mee en ik denk dat dat heel veel mooie en emotionele indrukken gaat achter laten bij mij. Pap en mam, missen jullie ons al? En hebben jullie al veel zin in de vakantie zonder ons? Dian, ik ga echt helemaal stuk om al jouw berichtjes. Wat ben je toch ook een liefie he! Nou ik ga weer heerlijk genieten van het feit dat ik in Afrika ben. Love you

Pim: Lieve mensen, Wat leuk en lief dat iedereen steeds een berichtje achterlaat, ik lees ze allemaal. Goede reis gehad. Zelfs nog zoveel geslapen in een vliegtuig. Het vloog voorbij. We hebben het ijskoude water van het meer zelfs al getrotseerd, dit keer gelukkig geen 500 meter. Dat is maar goed ook, want sinds gister is ook iedereen verkouden haha. Albert, het water is er niet warmer op geworden. Inmiddels een paar dagen Afrika gehad, en ik heb opnieuw de tijd van mijn leven. Al lijkt het wel alsof de tijd hier stil staat. Man wat is alles hetzelfde. Al zien de wijken waar we nu komen om hutten te bouwen er echt veel slechter uit dan waar ik 2 jaar geleden geweest ben. Een van de Afrikaanse jongens die ons helpt met de shacks repareren kan goed Engels en vindt het leuk als je een gesprek begint. Ik zit natuurlijk weer vol met vragen, dus die kan ik nu mooi kwijt. Uit vragen als: hoe zit het met registratie van mensen en wat zijn de voor en nadelen ervan, of hoe je het als bewoner aan zou pakken om iets te veranderen. Het blijkt toch al gauw dat er genoeg mensen zijn die donders goed weten wat er moet gebeuren en helaas ook maar al te goed weten waar het om draait in de wijken waar wij komen. Echt een kromme wereld. En pap en mam mooi dat jullie veilig in Frankrijk aan zijn gekomen! Maak er een paar ontspannen weken van en geniet!  Marien je weet het hè. Ps mam wat was het mengel van die bellenblaas ook alweer, ik ben het briefje kwijt sorry. Pim

Roy: Hey mensjes thuis, Leuk dat jullie zoveel reageren. Ik lees alles, al kan ik niet altijd reageren. Dus bij deze: Guy nog gefeliciteerd met je verjaardag. 4ejaar op rij dat ik er niet ben. We gaan voor de 5! Quinten veel plezier daar in albu (en de rest van de groep). Ik verwacht aan het einde wel een vlog van alles. Ook niet te veel gekke dingen doen daar dat doe ik hier ook niet.  Pa hoe was de F1 zonder je vaste kijker? We hebben het hier wel gevolgd door middel van radio. Mooie uitslag! Ma ik weet dat jij alles typt. Leukjes! Blijf het maar doen, want ik vind het wel leuk om elke keer wat te lezen bij het ontbijt hier. Het eten is trouwens geweldig hiero. Kom niks tekort. Oma en opa hopelijk zijn jullie goed teruggekomen van vakantie. We gaan na dit alles samen bijpraten en foto’s delen. Nog een ding. Mijn telefoon is na 2 dagen kapotgegaan. Hij kan niet meer opladen dus ik kan niet zelf foto’s maken. Gelukkig zijn er zat anderen die het wel doen. Ook voor de terugweg. Ik zal niet gelijk appen zodra ik weer wifi heb, dus we spreken elkaar op Schiphol weer.  JOOEEJOEE, Royke

Gabrielle:Lief thuis front. We maken het goed. Weer fijn om in Afrika te zijn. Een prachtige groep ook weer! Iedereen doet het erg goed. Ook leuk om Cees en Florence mee te hebben; die genieten ook. Niels we missen je natuurlijk; hele fijne vakantie. 

Bloed, zweet en blaren maar natuurlijk ook enthousiasme
Getagd op:                

40 gedachten over “Bloed, zweet en blaren maar natuurlijk ook enthousiasme

 • 6 augustus 2019 om 22:49
  Permalink

  Gabrielle en rest van de staf! Gaaf om de eerste paar dagen zo te zien! Ik hoop en bid op een hele mooie tijd samen!
  Gabrielle geniet van dit moment samen met Cees… bijzonder om samen mee te mogen maken!
  Gods zegen bij alles!
  Gr Marcel Smid

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 22:54
  Permalink

  Hey lieverd,

  Leuk om je nu eens echt aan het werk te zien!:P alles goed daar? Hier gaat alles zo zn gangetje, met nog 3 dagen voordat ook mijn vakantie daar is.. Ik mis je wel elke dag meer en meer, raar om helemaal geen contact te hebben, je stem niet ff te horen.. weet dat ik van je hou en elke dag voor je bid!

  Liefs Fredjee♥️

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 22:56
  Permalink

  Hey Daaf,
  Goed om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen en al lekker aan de slag zijn. Ik zie je nog niet op de foto’s helaas, maar dat komt vast nog wel (of niet, dan is het ook goed want je bent de knapste niet natuurlijk ????).
  Wij hebben het leuk gehad in Polen, morgen rijden we naar huis.
  We houden je in de gaten op de blog, veel plezier!
  Gr Meert

  Beantwoorden
  • 7 augustus 2019 om 00:33
   Permalink

   En dan te bedenken dat er momenten zijn dat ik jullie veel op elkaar vind lijken… 😉

   Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:04
  Permalink

  Hey May…..
  Zorg eens even dat je in de buurt van de camera komt! 😉 <3

  Beantwoorden
  • 7 augustus 2019 om 08:43
   Permalink

   Das een goeie Moon!! En wat fijn dat je zo geniet lieverd!! Dikke kus van Boukje ????

   Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:04
  Permalink

  Hey Pim en de rest: het recept voor bellenblaas; 1deel afwasmiddel (niet met Citroen) 8delen warm water, 4 theelepels glycerine. Het beste is om het een nachtje te laten staan! Leuk je uitgebreide verhaal te lezen man! Wat een wereld he!! Zet hem op allemaal!

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:04
  Permalink

  Hoi lieve meid,

  Wat ben je goed bezig, je lijkt al op een echte klusjesvrouw. Heel mooi dat je dit doet. Wel heftig en indrukwekkend om te zien hoe ze leven denk ik. Daar staat dankbaarheid van de bewoners tegenover omdat je hun huis hebt gerepareerd. Geniet van elke dag. Wij zijn super trots op je! ❤ En ook op Floor, Soof, Juul, Morris en de rest van de groep.

  Hele dikke knufkuss
  Pap en mam

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:08
  Permalink

  Hey lieve May … Wat fijn om van je te horen en je bericht te lezen!! En wat ben je aan het genieten lieverd..! Hoe beviel de vliegreis..? Heb je al lekker kunnen zingen en dansen..? Geweldig om te lezen dat je je daar al aardig thuis voelt..!! Ben supertrots op je..! ????
  Veel succes met shack repair morgen en maak de mensen blij..!
  Lieve May.., geniet van elk moment daar..!!!
  Ik hou van je en natuurlijk van Sem en Kim !! ❤️❤️❤️ Papa..!
  Nb: Een foto van jou zou leuk zijn..!

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:08
  Permalink

  Lieve Jules, Morris, Cees Gabrielle, Florence, Jonathan, Sofie en Esther
  We lezen iedere dag jullie verhalen en steeds weer zijn we onder de indruk van wat jullie doen en meemaken. We zijn echt trots op jullie!! De foto’s zeggen genoeg: hard werken op de bouw, maar ook met plezier,
  Bij de chack repair is Jules lekker aan het klussen en Esther geeft de aanwijzingen, en bij het kinderwerk spat het plezier eraf!
  Wij zelf genieten enorm van het water en de eilanden hier. Lieve mensen, slaap lekker en voor morgen weer een goede dag gewenst! De Vlijmen.

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:15
  Permalink

  Dag allemaal, hoi Krista,
  wat leuk om elke dag een verslag te lezen van jullie belevenissen, Pumba’s langs de weg? Dat was toch dat wrattenzwijn? Jullie gaan zeker nog mooiere exemplaren van het dierenrijk zien!
  Suc6 met al het goede werk dat jullie doen en weet dat wat je doet voor “de minste van je broeders/zusters” dat doe je voor Jezus,
  Veel liefs,
  Henny

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:18
  Permalink

  Heee Géke,
  Echt leuk om je op de foto’s bezig te zien.
  Ik begin je wel heel erg te missen…
  Geniet ervan en doe je best heh!
  Hou van je xx Emmie

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:32
  Permalink

  Hoi Geke….
  Hard werken daar zo te zien!! Maar daar gingen jullie ook voor…toch?
  We zijn erg benieuwd naar al je verhalen en foto’s…
  Hier in Italie een fikse regen en onweersbui momenteel….even nodig om de lucht weer te klaren hopen we…
  We wensen je weer heel veel succes voor de nieuwe werkdag! En elke avond kijken we uit naar de nieuwe blog. Hopelijk verschijnt er weer snel een persoonlijk bericht.
  Heel veel liefs van ons allemaal..
  Xxx

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:33
  Permalink

  Heeyyyy Annelies,
  Hier is het nog steeds heel saai zonder jullie. We gaan donderdag op weg naar Kroatië en zullen jullie op de hoogte houden. Julian is nu vooral hard aan het werk. Hij neemt per dag een half brood mee en nog heeft hij s,,avonds honger.
  Vanavond waren we op bezoek bij Teus en Dian. Dian en ik hebben de hele avond gewacht op jullie blog om samen te reageren. Toen we uiteindelijk naar huis gingen kwam de blog. Jammer!!! Wat een leuke foto,s van het kinderwerk.

  Heyyyy Wouter en de rest,
  Het is erg gaaf om te zien dat het terrein er vandaag er heel anders uitzien dan gisteren. Ik kan me voorstellen dat jullie blaren en spierpijn hebben. Jullie maken echt een verschil. Toppers!!!

  Groetjes,

  Jan, Tineke, Sander, Julian en Floyd

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:35
  Permalink

  Lieve Kim Sem en May.
  Wat geweldig deze mooie reis.
  Heel mooi om jullie aan het werk te zien voor de Afrikaanse mensen.
  We zijn heel trots op jullie.
  Laat maar heel veel foto’s zien.

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:42
  Permalink

  Heyyyyy May,

  Wat ben jij een kanjer!!! Al 2 dagen aan het bouwen aan de fundering. Ik lees dat je ook net zo aan het genieten ben als de rest en dat is fijn om te horen. Als je bezig ga met het kinderwerk dan moet je de kinderen echt trakteren om jou prachtige stem. Je kent vast ook veel kinderliedjes!!!

  Groetjes,

  Jan, Tineke, Sander, Julian en Floyd

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:50
  Permalink

  Heey lieve Kim, Jampot, Pim, May en Sem

  Van elke blog word ik jaloerser, maar zeker ook trotser dat jullie dit maar weer doen voor alle mensen daar die het zo hard nodig hebben! Het is echt super leuk om steeds alle verhalen te lezen en foto’s te zien van jullie harde werk en blije koppies.

  Jamie: Ik las dat ze bij kinderwerk een gehandicapt jongetje zijn tegengekomen, is dat Future? Ik hoop het voor je, het zal je vast goed doen om hem weer te zien. Of doen jullie kinderwerk in Borolelo? Oh en Pim, fijn dat je reis voorbij vloog, je zat natuurlijk ook in een vliegtuig, dus dat had ik je van te voren ook wel kunnen vertellen ;p

  Ik hoop dat jullie het naar je zin hebben en genieten van de reis!

  Xoxo geen gossip girl hoor, ik heet gewoon Maureen

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2019 om 23:53
  Permalink

  Heeeeeey Annelies, Stevie en Annie hier. Wat hoor ik nou?! Een week zonder Nutella?! Zou er bijna eentje op de post voor je doen. Gelukkig kan je nog shib-koekjes eten om je verdriet te verwerken. Ik vind het echt super leuk om alle verhalen te horen en zie alles weer helemaal voor me! Geniet er nog lekker van en ik ben enorm benieuwd naar alle verhalen! Onthoud je ze of schrijf je ze op in je boekie? 😉

  Heeele dikke knuffel, Annika en Stefan

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 00:06
  Permalink

  Hee Sanne,

  Wat leuk dat ik je aan het werk zie????????.. Super mooi al die enthousiaste verhalen van jullie allemaal.. Het lijkt me prachtig mooi om dit te mogen doen.. Wie weet ooit nog eens en dan met je moeder ???????? Heel veel succes nog… Liefs Judith

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 00:18
  Permalink

  Hiii Annelies en May,

  Eindelijk jullie aan de beurt met de blog! Super leuk om van jullie wat te horen. May elke dag een berichtje plaatsen gaat tot nu toe nog redelijk goed haha. Leuk om te horen dat je het ook steeds leuk vind om te lezen! Super fijn ook om te lezen dat je heel erg aan het genieten bent van alles wat je meemaakt daar! Jullie zijn ook lekker bezig met de bouw zeg! (Top want dan kan ik in oktober verder met metselen hahaa) heel veel succes met het shackrepair dat zal zeker weer een hele hoop indrukken op je maken! Super gaaf! Lieve may enjoy en geniet!
  Annelies ook van jou super om te lezen dat je het naar je zin hebt! Kinderwerk lijkt me echt gaaf om te doen en op de foto’s te zien heb je het ook zeker naar je zin. Helaas geen Nutella.. maar had je wel weer een blok kaas meegenomen dit jaar?! Geniet er nog van in Afrika en schrijf je boekje maar helemaal vol want ik wil uiteraard weer alles horen!

  Ik zie trouwens over twee weken geen TI avondje aankomen maar een Afrika-avondje! I’m in!

  Love you!
  X Dian

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 01:46
  Permalink

  Hoi Roy,
  Hier de boys and girls uit albufissa! Wij hebben het hier erg naar ons zin hoop dat jij dat ook hebt. Je mist wel wat. Gisteren hebben we de eerste avond goed ingeluid. Je kunt het allemaal op je snap terug kijken. We wensen je nog veel werk plezier. Wij drinken er nog wel 1 op je.
  Liefst je liefste vrienden,
  Anne, Annieke, Melvin, Justin, Wessel, Rob en natuurlijk je liefste broertje Quinten

  Ps: Dianne we drinken er ook 1 op jouw groetjes Rob

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 01:52
  Permalink

  Hoi Dianne,
  Wat leuk ook om jullie belevenissen te lezen!! Je zult wel weer volop genieten!! Hard werken op de bouw lees ik wat zul jij afgetraind terugkomen…. Je oom en nichtje hebben hun avonturen er bijna opzitten en komen vrijdag weer naar huis.
  Fijn dat we door jouw belevenissen nog een poosje in Afrika kunnen blijven!!
  Groetjes en dikke knuffel, Anneke.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 08:13
  Permalink

  hey Roy
  Dank je wel voor je berichtje
  ontzettend lief
  oma heeft ook al een berichtje gestuurd hoop dat je die ook krijgt te lezen
  Quinten en friends hebben je er ook 1 gestuurd
  ben benieuwd wat je al gedaan hebt ben je bij de kinder opvang bezig heb je al wat bouw werkzaamheden gedaan
  jullie blogs zijn zo mooi weer wachten er echt iedere dag op en dan vertel ik het aan oma opa Guy
  balen dat je telefoon kapot is maar er wordt Door iedereen foto’s gemaakt dus dat komt wel goed
  hoe is het weer daar ? Hier betere temperaturen voor je moeder geen 40 graden meer
  zo dit was weer ff een berichtje van ons uit Nederland
  oma zal ook zoveel mogelijk je berichtjes sturen ik ook natuurlijk ❤
  lieve schat een dikke knuffel van ons allemaal hier
  werkse rustig aan en tot volgend bericht love you
  mamma pappa Guy xxxxxx

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 08:18
  Permalink

  Lieve Frank! Yeahh je bent veilig in Afrika en lekker aan de slag. Zo goed om te horen en te zien.
  Wij herkennen veel plekken van waar je je bevind. Echt tof!
  Wij zijn aangekomen in Italië en genieten van deze plek. Vannacht keiharde storm.

  Lieve Frank, succes en kracht voor jou! Bij alles wat je ziet en mee maakt.
  We denken aan je en bidden voorje.

  Liefs, Hillene & Jonathan + little Anna

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 10:15
  Permalink

  Hey Sanne,
  Hier een wat latere reactie van ons.
  We kijken elke avond uit naar de blog, maar gisteravond stond ie er laat op, en lagen we al op bed!
  Toen ik vannacht wakker werd, toch even snel gekeken!! 🙂
  Wat zal het hard werken zijn in die harde grond! Je kom gespierd naar huis!! 😉
  Mooi hoor..die verhalen die ik lees…raak ook gewoon ontroerd daardoor, en zou het liefst zo komen helpen…
  Wie weet, ooit met Judith, haha…schreef ze in haar verhaal!
  K denk toch dat het eerst een weekje “Zonnebloem” word!!
  Hier in Oostenrijk is het tot nu toe niet zo mooi weer….
  Van Maandag op Dinsdagnacht écht horror!!
  Regen, wind, onweer, hagel….papa vloog nog een keer uit bed s’ nachts, want de party tent vloog weg!!
  Ik heb niks gehoord . Voordeel van oordopjes!! 🙂
  Maar elke dag komen we een stapje verder met klussen.
  Jij/ jullie héél veel succes met alles wat je daar doe…we missen je stiekem wel…vooral ik…K mis vrouwenpraat! Haha
  Lieve Sanne. ..we houden van je♡♡. En zijn Super trots op je !!!
  We kunnen niet wachten op de volgende verhalen!!
  Dikke smakkerd van ons!!♡♡
  Oh ja….we houden hagelslag over…..;)!!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 12:50
  Permalink

  Heey Sofie ,
  Ik moet je met plezier mededelen dat mijn benen bijna niet meer zo rood als een kreeft zijn! En Elon mist je natuurlijk, jammer dat je zijn leuke instagram-kiekjes moet missen. En jammer dat wij jou moeten missen!:( Maarja have fun , heel veel succes en goed van je dat je zo goed de mensen daar helpt !! Krijg aub geen enge ziektes want dan worden we minder blij , succes nog met je geen-appjes-van-en-naar-Elon-periode!
  Groetjes jamie ( en de rest van de fam natuurlijk)
  Ps moos mist jou en je crazyness ( ik ook Lisa is soms beetje saai)

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 13:09
  Permalink

  Lieve Geke,

  Wat leuk om alle blogs te lezen en te zien dat je het zo naar je zin hebt! Dankjewel voor de felicitaties en de slippers, ze zitten als gegoten 😉 . Superblij mee! Nu ben jij bijna aan de beurt, dat gaan we vieren als je terug bent!! Heel veel succes en plezier daar!!
  Dikke knuffel!

  Tenira

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 13:38
  Permalink

  Hoi Sanne, wat zal jij genieten zeg van deze reis…wij doen het op afstand al!
  Erg leuk om al die verhalen te lezen. Elke dag lezen we ze trouw…
  Wel veel indrukken om te verwerken, lijkt me.Heel veel plezier nog verder en ben benieuwd naar al je verhalen als je weer thuis bent. Groetjes Maarten en Bianca, Anouk,Thomas en Marit

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 14:57
  Permalink

  Heey lieve Krista,
  Leuk dat je al een eigen stukje heb mogen schrijven.
  Wij zijn aangekomen in Frankrijk.
  Het is hier mooi en leuk alleen weinig zon.

  Succes topper en lekker genieten!
  Groetjes, fam Vial

  Ik zie je vaak langs komen op foto’s heel leuk , ik ben jaloers.
  Lekker van genieten lieverd!!
  Ik hou van je en denk vaak aan je kris
  xx Lotte

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 15:31
  Permalink

  Hoi lieverd,

  Fijn dat ik je ook op de foto’s zie, maar je mag best wat vrolijker kijken zoals je altijd doet! Haha nee hoor geintje, heel veel succes daar! Je bent een topper & ik hou van jou!

  Xx Sven

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 17:51
  Permalink

  Lieve Kim, Sem en May,,
  Wat zijn jullie daar aan het genieten, maar ook hard aan het werk voor de mensen die daar wonen. Toppers zijn jullie (en natuurlijk ook al die anderen die daar aan het werk zijn)! Geniet van de mooie tijd daar!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 18:58
  Permalink

  hey Roy ff een berichtje
  heb met oma vanmiddag ff doorgenomen hoe ze jou een berichtje moet sturen
  ze heeft er 1 gestuurd maar we weten niet of jij die gelezen hebt komt goed zou Beau zeggen toch
  ze hebben een leuke maar drukke 2 weken gehad
  mooie villa zaten ze eigen zwembad soms wel veel te warm voor oma
  maar nu ff over jou ben benieuwd naar de nieuwe blog en foto’s
  wat je gedaan hebt vandaag en je telefoon je hebt wel garantie hoop ik
  verder alles rustig hier
  we love you ❤❤
  kusjes van mamma pappa xxxx en Guy

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 19:49
  Permalink

  hey santje

  hoe gaat het met het werken??
  bij ons loopt het aardig op schema het klompenhok is er al bij aan getrokken.
  ik hoorde dat het aardig hard werken was
  veel succes nog

  gr gerhan

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 19:55
  Permalink

  Lieve Roy ! Wat geniet ik van al jullie verhalen !Het is wel ploeteren in die harde grond hè ????kan je Vink niet even charteren????????
  Wij zijn gelukkig zondag avond na een hele voorspoedige reis van 13.00 uur gezond thuis gekomen ,???? van een super leuke vakantie!
  Maar ook van de mooie gesprekken die we s’avonds hadden met Dyon en Beau!
  Allemaal jonge mensen die wereld ingaan !
  Maar jij overtreft ze allen tot nu toe Spetter!
  Ik ben trots op je !
  Knuffel van Omi !

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 19:57
  Permalink

  Lieve Roy ! Wat geniet ik van al jullie verhalen !Het is wel ploeteren in die harde grond hè ????kan je Vink niet even charteren????????
  Wij zijn gelukkig zondag avond na een hele voorspoedige reis van 13.00 uur gezond thuis gekomen ,???? van een super leuke vakantie!
  Maar ook van de mooie gesprekken die we s’avonds hadden met Dyon en Beau!
  Allemaal jonge mensen die wereld ingaan !
  Maar jij overtreft ze allen tot nu toe Spetter!
  Ik ben trots op je !
  Knuffel van Omi !

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 20:00
  Permalink

  Lieve Roy ! Wat geniet ik van al jullie verhalen !Het is wel ploeteren in die harde grond hè ????kan je Vink niet even charteren????????
  Wij zijn gelukkig zondag avond na een hele voorspoedige reis van 13.00 uur gezond thuis gekomen ,???? van een super leuke vakantie!
  Maar ook van de mooie gesprekken die we s’avonds hadden met je neven Dyon en Beau!
  Allemaal jonge mensen die de wereld ingaan !
  Maar jij overtreft ze allen tot nu toe Spetter!
  Ik ben trots op je !
  Knuffel van Omi !

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 20:42
  Permalink

  Hi lieve Ruben,
  Gaaf om elke dag te lezen wat jullie doen:)
  We wensen je gezondheid en zegen toe bij dit mooie werk!
  Liefs van je oom JD& tante Gina

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 09:12
  Permalink

  Hoi Geke,

  Jarig zijn in Afrika, gefeliciteerd Geke!!
  Mooi om jullie belevenissen te volgen.
  Een gezellige dag .
  Groetjes, ome Ton & tante Henrieke en de jongens

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *