Goedemorgen tortelduifjes, 6 uur,  lekker geslapen? Komen jullie eruit? Dit was het eerste wat we hoorden op deze vroege ochtend. Wim had een vriendelijke variant verzonnen op het ochtendritueel. Vandaag waren de taken weer verdeeld: kinderwerk, bouw en shack repair. 

Kinderwerk: Om kwart voor negen kwamen we de sloppenwijk binnen rijden om naar de school van Joyce te gaan. Het was nog te vroeg om de sloppenwijk zelf in te gaan. Doordat de scholen vandaag vrij waren, waren er niet heel veel kinderen op school. Toen we een uurtje later de sloppenwijk in gingen en op de open plek arriveerden, kwamen van alle kanten kinderen aanrennen. Er waren maar liefst 130 kinderen die van ons enthousiasme en onze liefde konden genieten. De kring die we vormden met Jan Huigen in de ton was dan ook echt enorm. Na het spelen, zingen, zaklopen, estafette en ballonnen uitdelen gingen we lunchen bij de bouw. Na de lunch gingen we naar een andere plek. Daar was de groep iets kleiner en konden we de kinderen iets meer persoonlijke aandacht geven. We hebben samen met de kinderen hoedjes versierd met textielstiften. Dit was superleuk, omdat de kinderen hier ook echt iets aan hebben. Het was een drukke en vermoeiende dag, maar het gaf heel veel voldoening. 

Bouw: In onze stalen neuzen en charmante outfits marcheerden we de bouwplaats weer op met volle moed. Het harde werk van de betonvlechters van voorgaande dagen was tevergeefs, want de mannen van de bouw hadden er verschillende stukken uitgehaald, omdat de grond nog niet ver genoeg uitgediept was. Maar ook dit hebben we deze reis al geleerd: dit is Afrika en dingen gaan anders dan thuis… dus… gewoon accepteren en weer beginnen met betonvlechten. De rest van de groep stond alweer klaar met een kruiwagen om het cement uit de betonmolen op te vangen en de graven in te gooien. In totaal hebben we wel 36 meter volgegooid met cement. Het einde is in zicht. De fundering ligt er al bijna helemaal in. We konden met een voldaan gevoel en een natte rug (sommigen van het zweet anderen van de tuinslang) terug naar de Witte Duif. 

Shackrepair: We reden met een volgeladen kar achter de auto naar de, al eerder platgegooide, shack om hem op te bouwen. Terwijl de bouwmannnen de steunpilaren aan het plaatsen waren kregen wij een rondleiding door de sloppenwijk. Opmerkzaam was dat er in de wijde omgeving maar 1 wc stond die met veel mensen gedeeld werd. De wc was onhygiënisch en stonk erg. Tijdens onze rondleiding door de sloppenwijk liepen er zo’n 30 kinderen achter ons aan. Terwijl we deze kinderen vermaakten gingen we bij verschillende shacks naar binnen om de gaten dicht te plakken met teer. De kinderen kwamen erachter dat er ook kinderwerkers waren en renden daar naartoe. Zo konden wij weer verder met ons werk. Terug bij de shack stonden alle palen in de grond en konden wij beginnen met de golfplaten te bevestigen. Zo ontstond er een hele nieuwe woonplaats voor 6 mensen. We konden niet gaan voordat de shack klaar was, want dan hoefden ze geen nacht te spenderen in de openlucht.

Terug op de witte duif stond ons een volgende verrassing te wachten. Er was een koperleiding in Koster gestolen met als gevolg een stroomstoring die wel 10 uur lang kan duren. We moeten het dus een tijdje zonder stroom doen, maar ja dat is Zuid-Afrika….

Blooper van de dag: Iris Boerman kwam de eetzaal binnengelopen en zag een vleermuis op zich af komen. Met een snoekduik lag ze op de grond om haar, haar te beschermen. Het beschermen van haren is goede bezigheidstherapie in de avond. Ook de onderkant van de tafel wordt hierbij vaak bezocht. 

Persoonlijke berichtjes:

Tamara: Hoihoi, ik vond het leuk om jullie berichtjes te lezen! Ik heb het echt naar mijn zin hier. De vlucht ging prima en ik heb alle nachten nog lekker geslapen, alleen niet altijd even lang. Mijn stem is niet meer optimaal en mijn pakje Trachitol is bijna leeg, maar ik ben zwaar tevreden met hoe goed ie het nog doet. Ik doe goed mijn best om lekker bruin te worden, maar ik voel me nog steeds een spook naast de mensen van hier. Berttien, het zwembad heeft een heerlijk temperatuurtje, je kunt zelfs ‘s ochtends en ‘s avonds laat zwemmen. En dat van die wekker dat kan iedereen gebeuren! Caroline, ik vind het voor het eerst leuk dat jij een weddenschap gewonnen hebt. Doe maar niet te veel gekke dingen en ik lees graag je verslag van het weekend. Doe iedereen de groetjes daar! Xo Nathalie, papa of mama, geef Ramon even een stomp namens mij (op de je aller hardst misschien voelt ie het dan wel) Ik mis jullie stiekem nog helemaal niet en ik denk dat ik mijn vlucht omboek naar over 3 weken hahah. Geniet van het weer daar, de mensen hier zouden er intenst gelukkig van worden dus niet klagenn nou kusjesss. Oh jaa, nog gefeliciteerd opa!

Thirze: Hee people thuis! Ondertussen een week ontzettend aan het genieten. Heel veel kruiwagens vol beton gestort en enorm veel kinderen geknuffeld. Ben er achter gekomen dat beton storten niet mijn talent is, maar wel leuk om een keer te doen. Ook is het geweldig om de lach op de gezichten van de kinderen te zien. De groep is mega leuk en het is iedere dag weer een feestje. Vandaag hebben we nog een hele shack gemaakt met een groep, wat echt heel gaaf was. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en heb besloten nog drie weken te blijven. Heel leuk om jullie berichtjes te lezen en wat van jullie te horen! Hoop dat jullie het zonder mij thuis uithouden en niet gek worden in een huis vol jongens doordeweeks. En Alies ik mis jou gekietel en gehang aan mij nog helemaal niet, kus. Meiden jullie hebben eindelijk vakantie!!! Heel erg bedankt dat jullie toch nog berichtjes hebben gestuurd. Echt heel leuk! Pap of iemand anders, zou jij mijn fiets naar de fietsenmaker kunnen brengen anders heb ik als ik terug ben nog steeds een lekke band… Alvast bedankt. Geef Jaxx een dikke knuffel en liefs van mij!♥

Jelle: Hoi allemaal in Nederland, Hier gaat het onder de warme zon helemaal goed. De groep is echt gezellig. In combinatie met de vrije tijd die we in de middag vaak hebben zorgt het ervoor dat het ook echt vakantie is. Vandaag heb ik kinderwerk gedaan. Toen we de open plek opliepen kwamen er overal kinderen vandaan onze kant op rennen echt bizar. Bijna overal zwaait iedereen naar je, en als we bijvoorbeeld wegrijden uit de sloppenwijk met de bus worden we door ongeveer 20 kinderen achterna gerend en uitgezwaaid. Donderdag heb ik shackrepair mogen doen, en hier hebben we een shack helemaal met de grond gelijk gemaakt, om hem vervolgens helemaal opnieuw weer te bouwen. Als het goed is zijn de bewoners er vandaag ingetrokken. Leuk om jullie berichtjes van thuis te lezen, mis het stiekem wel een beetje. Rense, hoe is het met je knie? Kan je inmiddels al weer lopen, ik hoop in ieder geval van wel zodat je voor de operatie die weer gaat komen in ieder geval wat anders kan doen tot die tijd. Ik hoop dat het bij de rest ook allemaal goed gaat en hoop jullie volgende week vrijdag weer te zien in Nederland. Groetjes van mij. PS: Liever geen berichtjes over Ajax dinsdag, want we kunnen het niet live kijken, dus dan ga ik dat thuis maar doen 😊

Nienke: Hoi allemaal, Super leuk dat jullie elke dag het blog lezen! Het doet me ook echt goed om de berichtjes van jullie te lezen en om zo toch nog wel een beetje contact te houden. Ik vind het helemaal niet erg om hier nog even te blijven, want ik heb het erg naar mijn zin. Er worden hier wel foto’s gemaakt van mij, ik maak er zelf niet heel veel. Dit komt ook vooral omdat er een paar zijn die een betere camera hebben. Elk groepje mag foto’s van zichzelf erop zetten, vandaag is ons groepje aan de beurt. Hier hoort ook een persoonlijk bericht bij. Het is echt leuk hier, wel een beetje warm. Dat merk je overal wel, vooral bij de bouw is het heel pittig. Vandaag en gisteren merkte ik dat op de bouw wel, ik ben volgens mij ook niet helemaal geschikt voor dit werk. Verder gaat alles goed hier! Liefs Nienke

Francis: Hoi lieve allemaal, Ik heb het hier naar m’n zin. Ik geniet van het kinderwerk en de gezelligheid! Ik kan niet direct reageren op de berichten, omdat elke dag het verslag door anderen wordt getypt.
Aan ma: Hey lieve ma, wat en superlieve berichtjes heb je gestuurd. Met mij gaat het goed. Ik maak mooie dingen hier mee. Vooral het kinderwerk vind ik leuk. Ik kan mijn vrolijkheid en energie erin in kwijt. Die kinderen geven me zoveel energie! Ik heb al een Bijbelverhaal aan de kinderen mogen vertellen en met ze kleuren. Naast alle mooie dingen die ik meemaak is het onderling erg gezellig. Ik maak een hoop nieuwe vrienden. Veel lachen, spelen en kletsen! Hoe is het met jou? En Woezel? En met Tim en Ralf en aanhang? Ik mis je wel en ik mis het praten over onze dag samen! Superfijn dat je elke dag reageert! Dikke kus, ik hou van je!
Aan Pa: Hey pa, De boodschap over koud douchen en karnemelk drinken is overgekomen. Karnemelk is alleen niet beschikbaar, das dan weer balen. En verder zal ik niet met Afrikaanse mannen sjansen hoor, ook al kregen wij als meisjes veel aandacht op de middelbare school die we hier bezocht hebben. Bedankt nog voor je bemoedigende berichtje! Deed me goed! Hoe is het met jou? Iets gehoord over de solicitatie? 
Aan Jappie: Hey sorry Jappie dat ik niet kon reageren! Echt leuk dat je zo veel berichtjes stuurt. Lekkere opmaatweek gehad met je maten? Dikke kus van tante Frans

Yvonne: Hallo familie en bekenden, Het is hier fantastisch. We hebben een superleuke gemotiveerde groep leerlingen die keihard werken. Morgenvroeg om 4u het bed uit voor de safari dus mijn stukje is erg kort.

A day at the office
Getagd op:                            

68 gedachten over “A day at the office

 • 18 oktober 2019 om 21:18
  Permalink

  Heeiiii kristy,

  Super leuk om te zien dat je het naar je zin hebt! We kunnen Niet wachten om je verhalen te horen. We zijn even lekker skibo aant doen in de zaak🤪 nog heel veel plezier kriss!😘 geniet van deze mooie ervaring😍

  Liefs, van de meiden❤️

  (We denken aan je😉)

  Beantwoorden
  • 18 oktober 2019 om 22:00
   Permalink

   Hoi babs,

   Vanavond is uit:) Het is ook nog eens het einde van de vakantie volgens Lara, bleek toch het begin te zijn maar dat zien we even door de vingers. Emma kwam echt achter heel veel dingen en we gaan vanavond ook nog gezellig uit. We maken wel heel veel vlogs voor je:) Eigenlijk hebben we echt geen inspiratie voor deze reactie dus dit was het denk ik even.
   Ciao wiskunde c

   Beantwoorden
  • 18 oktober 2019 om 23:29
   Permalink

   diaaaaaaaaaan,

   Ik begin je wel een beetje te missen hoor. Ik heb gewoon best vaak dat ik denk: ho dit moet ik dian vertellen, maar ja hè lukt helaas niet.
   Ben je al een beetje klaar met het roerei als ontbijt of lukt het nog wel om naar binnen te werken?

   Oh trouwens volgens mij heb je morgen de Safari of niet??? Ik hoop dat je meer dieren ziet dan ik 🙁
   Moet vast wel lukken, gewoon goed blijven spotten haha!

   Hier nu eindelijk herfstvakantie. Genoeg tijd om al jullie blogs te lezen en foto’s te bekijken (en misschien door de heimwee nog even mijn eigen te kijken)

   Xxxxxxxx may

   Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 18:48
   Permalink

   En oh ja, Milou, je team heeft helaas verloren (maar dat had de moeder van Iris ook al verteld zag ik) en hoorde idd dat het een dramatische wedstrijd was (van Monique) En ook Sanne weer verloren met 3-1 😢
   Liefs mama 😘

   Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:27
  Permalink

  He Tam en Thirza, wat gaaf om te zien dat jullie zo genieten. Ik zie op de foto’s een hoop bekende. Maak er nog iets moois van, ervaring die je nooit meer ga vergeten.

  Liefs Berttien

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:36
  Permalink

  Goed bezig Lisanne van Harten!! Ik hoop dat je ervan geniet, maar zo te zien wel.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:44
  Permalink

  Lieve Liona,

  Even een paar uurtjes zonder stroom. Zelfs dat ‘mag’ je meemaken. Vandaag weer een foto gezien waar we jou op hebben gespot. Het plezier spatte eraf. Als we het blog lezen, merken we hoe geweldig jullie het ook als groep hebben. Dat is echt superfijn. We genieten mee van de prachtige verhalen. We kijken aldoor uit naar het moment dat jullie blog weer on air is. Zaterdag waanzinnig vroeg opstaan voor een dagje ‘Afrikaanse Artis’, maar absoluut de moeite waard. Ik kwam niet verder dan de Big 3, hopelijk gaan jullie de Big 5 zien, maar hoe dan ook: prachtig om al die dieren vrij rond te zien lopen. Geniet er van en knal die camera maar vol. Wij hebben hier lekker weekend. Morgen hopelijk ff op de racefiets om wat koeien, paarden, schapen, kippen en geiten te zien. De Veluwse Big 5. We love you. xxx papa en mama

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:47
  Permalink

  Ha lieve Frans! Super om even echt iets van jou te horen!! Fijn dat je het zo naar je zin hebt en geniet. Als ik het filmpje van de zingende kids hoor/zie, voel ik met je mee: geweldig! Ralf en pa hangen hier op de bank voor de tv, moe van het werk en blij met een weekje vakantie voor de boeg. Ralf slaapt vannacht een nachtje thuis. Morgenochtend komt Tim ff een bakkie doen, dus dan hoor je later hoe het met hem en Maria is! Vandaag daarom maar weer ‘ns ouderwets appeltaart staan bakken omdat het ons nu niet vanzelf komt aanwaaien :). Afgelopen middag met pa weer bij Bethesda geweest, waar ik met Jeremy pepernoten heb staan bakken die nog lekker waren ook! Overigens: pa hoorde vandaag dat hij op gesprek mag komen! Even een hoeraatje dus. Vwb onze beestenbende: Woezel lijkt behoorlijk oke, de bobbel blijft beetje hetzelfde. Nou meis, hou van je, dikke knuffel en tot later! ma

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:48
  Permalink

  Lieve schat !!
  Zo je mocht weer lekker op de bouw aan de gang? Is t beetje vol te houden in die hitte?? Drinken drinken…. heb je al profijt gehad van al mijn goed bedoelde extra’s 🤪 wat jij maar onzin vond…
  Morgen vroeg uit je bedje.. op safari! Hoop dat je the big five allemaal mag spotten! Geniet ook een beetje extra voor ons! Zal morgen je team aanmoedigen! Verder gaat t hier z’n gangetje… vakantie is begonnen. Norah is beetje ziekjes blaft als een zeehondje… hoop dat ze zich snel weer fit voelt. Ellis geniet lekker van de ruimte in jouw bed.. van de week komt Sarah logeren dus kunnen ze mooi samen 😊
  Hou je t vroege opstaan wel beetje vol? Wel lekker dan je dan s middags ook tijd voor ontspanning hebt.. en ff dutje kan doen😂.
  En fijn hè die vleermuizen… heb je zulke nesten in je haar dat ze je opzoeken ? Hahahaha tja die stijltang heb je echt in Afrika niet nodig hoor alles heeft kroes 😘
  Lieve schat kijk uit naar je persoonlijke berichtje maar gelukkig spot ik je wel op de foto’s
  Mis je wel hoor.. ( zelfs je rotzooi 😜)
  Geniet jij maar van alles ! Love you
  Xx mama ❤️

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:54
  Permalink

  He Anouk,

  Oh ik zie je denk ik ook al onder de tafel zitten voor de vleermuizen want alles wat fladderd is niks voor jou🤣. Veel plezier zaterdag op safari. Dat zal ook super gaaf wezen en ik hoop dat je veel dieren zie. Ik geniet er elke keer van om die leuke blogs te lezen en merk dat jullie het ontzettend leuk met elkaar kunnen vinden 😍. Succes met bouwen en veel plezier morgen op safari 💋💋💋 van ons allemaal.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:55
  Permalink

  Hé Ilse,

  Morgen op safari, dat zal wel heel gaaf zijn. Moeten jullie om 4.00 uur je bed uit lees ik? Dat is wel heel vroeg. Niks voor mij. Wat is het allemaal toch bijzonder wat jullie doen en meemaken, elke blog is ook mooi om te lezen. We zijn stiekum wel een beetje jaloers hoor op de safari, geniet ervan, we horen het weer. Doei 😘😘

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 21:56
  Permalink

  Hoi Kristy, hoe gaat het?
  Leuk dat filmpje met het kinderwerk waar je op sta! Je geniet goed zo te zien. Morgen op safari ,dat zal wel fantastisch zijn!Wij gaan morgen ook op safari in de dierentuin haha .Ook gezellig,Fenna en Silvan zijn aan het logeren bij ons.En Sharon en Hidde gaan morgen ook mee en Joëlle.
  Vergeten jullie niet iets te kopen voor de leerling van het Anker.
  Gisteren was Tim bij ons om te knippen hij mist je erg en wij ook haha
  De herfst is hier echt begonnen ,dus daar zal je volgende week wel aan moeten wennen.
  Veel plezier en veel liefs van mama😘

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 00:24
   Permalink

   Hoi, Rosalie!
   Fijn, een foto waar jij op staat! Op de bouw.. stofwolk om je heen! Nu kunnen we vast goed slapen. Hopelijk jij ook want het wordt een kort nachtje begrijp ik. Maar voor een safari zou ik ook wel vroeg mijn bed uit willen komen. Hopelijk spot je de big five! Veel foto’s maken hoor!geniet ervan! Zo bijzonder wat jij allemaal meemaakt. Ik hoop dat je ook al veel in je dagboek hebt geschreven.
   Knuffel van ons!

   Beantwoorden
   • 19 oktober 2019 om 13:08
    Permalink

    Hee Nienk!
    Leuk om ook een foto van jou te zien! Hard werken hoor! Ook al heb je het druk wel foto’s blijven maken hè!! (vind ik leuk om te zien als je thuis bent ;)) Heel veel plezier nog 💓
    Groetjes Mirthe

    hoi Nienke, ik heb je foto gezien en je verhaaltje gelezen.
    wat leuk!😁
    ik hoop dat je het leuk hebt.
    liefs 😘😍 Meike

    Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:02
  Permalink

  Lieve Annelinde! Als ik het goed zie heb je vandaag het luie zweet eruit gewerkt🤭 maar was er ook een momentje dat je het even niet meer zag zitten(volgens de foto) en er maar bij neer gezakt ben in het zand🤣 zou trouwens ook niet gek zijn bij die temperaturen!
  En morgen dus de grote dag: op safari!!! Fantastisch lijkt me dat! Ben benieuwd of het lukt om foto’s te maken. Je ligt nu vast al op 1 oor om , 4 uur uit bed na een dag hard werken is niet niks.
  Je maakt blijkbaar ook alle facetten van Z-A mee, niets is vanzelfsprekend zoals in ons luxe landje. Gelukkig was de stroom er weer want we kunnen echt geen dag zonder blog en foto’s hoor!!
  Wij hebben een leuke dag in Zwolle gehad. Lekker rond gestruind in de stad, geshopt, en net een lekker diner gehad. Het is vrijdagavond dus zo natuurlijk ook nog even flikken terugkijken😃 Ga morgen héél véél genieten van de prachtige natuur en wij kijken weer vol verwachting uit naar de blog. Heel veel liefs pap&mam❤

  Beantwoorden
  • 18 oktober 2019 om 22:23
   Permalink

   Hi kleine smurf,

   Ik heb heerlijk uitgeslapen vandaag (was alleen wel een beetje te laat om m’n werk, verslapen oeps).
   Daarna de hele dag Gewerkt en toen lekker uit eten geweest is Spakenburg.
   Nu zit ik uitgeteld op de bank.

   Wanneer ga jij nou weer is schrijven? Dat vind ik toch wel het leukst. Ook zie ik je niet op foto’s, misschien is fotobomben een idee?

   Byeeeeee

   Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:03
  Permalink

  Wat een bonus Jelle! En je verhaal en een pracht foto! We lezen en zien dat je geniet!
  Fijn om het te lezen😍 wij zijn op de verjaardag van Jan en lezen het daar! Gelukkig maar anders had ik het niet droog gehouden! Zo gaaf dat je daar mag zijn! En wat stralen alle kinderen! Wat kunnen we daar hier veel van leren! Dikke knuffel van je dankbare moeder!

  Voor allemaal; Hele fijne tijd nog daar met elkaar! Geniet! En laten jullie al remmen maar gaan en sluit aan bij al die mooie kinderen! Kruip maar op de grond en dans mee! Samen liefde delen waar God ook erg van zal genieten!

  Hartelijke groeten ook aan de leiding van deze mooie club! Fijn dat jullie met elkaar zo’n goede sfeer ervaren!

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:05
  Permalink

  VASTGEZET BERICHT😉
  OPROEP VAN JELLE VOOR ALLE AJAX FANS;
  Geen uitslag delen van de wedstrijd van dinsdag😜

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:10
  Permalink

  Hai Iris, ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt daar! Geniet ervan, en ik spreek je snel weer!
  – Rens

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:10
  Permalink

  Hai Iris, ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt daar! Geniet ervan, en ik spreek je snel weer!

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:12
  Permalink

  Hey Anna , we zijn er vroeg bij dit keer!!!

  Zo te zien ploeter jij lekker voort. We zagen al een mooie foto van jou met een kruiwagen. Hier gaat alles zoals normaal. Jacquelien durft niet te werken omdat ze dan misschien Lex tegenkomt. Ze heeft nog geen nieuwe vlam, maarja dat kan nooit lang duren. Ariska heeft een opslag bij de boshoek geeist, ze verdient nu zes euro per uur. En dat terwijl ze geen eens der rijbewijs hoeft te betalen tsss. Ilissa wil nog steeds cumlaude slagen, we vermoeden dat ze al aan de toetsweek is begonnen. nee grapje (hoop ik). Ik ben weer depressief. Het is een saxofoon depressie dit keer. Ik weet niet wat ik er mee aan moet het wil gewoon niet.

  Goed dat was even een samenvatting van hier. Owja worden al deze berichten nu voorgelezen?? Of mogen jullie het zelf lezen. Ik zou dat best eens willen weten.

  Groetjes en veel succes met metselen,

  Ariska Ilissa Jacquelien Ellen

  🙂

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:16
  Permalink

  Jaaaaaa Dian, daar ben ik weerrrrrr….
  Ik zie dat er al een soort wedstrijdje tussen May en je vader aan de gang is in het snel plaatsen van berichtjes. Daar kan ik natuurlijk niet aan tippen..

  Maarrrrrr ik kom hier vanavond wel even speciaal schrijven om je een geweldige safari toe te wensen morgen! Op zoek naar de big 5!! Zou toch wel heel tof zijn als jullie ze zien. Zorg wel dat je in de juiste jeep zit, want dat hadden May en Annelies niet zo goed geregeld deze zomer 😉
  Ohhhhh ik ben zo benieuwd hoe je het gaat vinden morgen en of je enthousiast thuis komt. Je bent natuurlijk geen “de Vriesje” en dieren, maar je moet ook niet gillend wegrennen hoor als je olifanten ziet. Ohhh en die poesjes hoeven geen bakje voer en schoteltje melk, omdat ze anders zielig zijn.

  Dikke knuffelkus van moi

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:18
  Permalink

  Hoi Jelle, wat leuk om je verslag te lezen en wat een super mooie foto van jou met de kinderen, lrachtig om te zien hoe je geniet! Nog een mooie tijd samen gewenst, groetjes van ons

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:20
  Permalink

  Hoi Annelinde,
  Stoer hoor dat bouwen, echt pittig lijkt me in de hitte😨💪.
  Morgen op safari, Wat gaaf!!!
  Heel veel plezier, hopelijk gaan jullie veel dieren zien, geniet ervan.
  Groetjes van ons drieën

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:34
  Permalink

  Heilige drolletjes dit is al weer mijn tweede shoutout, hartelijk dank daarvoor.
  Vandaag was de laatste dag van de geweldige opmaatweek, we gingen naar Amsterdam met de economie knapen. Ja, het was leuk. Grappig ja. Lachwekkend. Gezellig. Geestig. En nog meer positieve bijvoeglijke naamwoorden. De beurshal was spijtig genoeg zonder cocaïne en tot mijn grote verbazing waren er vrouwen aanwezig??? Ik dacht dat die daar niet welkom waren??? Heel merkwaardig, daar moet iets aan gedaan worden. Bij De Nederlandsche Bank moesten we een aantal opdrachten doen die te maken hebben met de DNB en met rente en shit. Het was leuk. Ja. Ik mocht bij de laatste opdracht niet meer aan de knoppen zitten omdat ik het steeds verpestte voor mn groepie. Uiteindelijk hebben we wel van de andere klas gewonnen die er toen was, een klas van een andere school. De twee economie klassen waren opgesplitst. Ik weet niet of het pure ‘skill’ was dat wij wonnen, of dat het kwam doordat zij een havo klas waren. Of dat het met name ‘nieuwe nederlanders’ waren. Het scheelde ook maar 100 punten (2200 en 2100 ofzo).
  Kortom, leuk.

  En robin had gekke salami worst mee dat echt fucking erg stonk, dat was wel leuk.

  Verder niks gemist hoor.
  Oke ja doei
  🤠

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:35
  Permalink

  Lieve Babette ,

  Een hele fijne dag morgen !!!!
  Wij hebben net gegeten bij de mandenmakers in Spakenburg , was heerlijk !!!!
  Doe je de groeten aan Lione , Heidi was vanmorgen hier , en toen kwamen we erachter dat Liona Mons ( vriendin van Anne -Claire ) ook in Afrika is , en dat ze zelfs bij jou in het groepje zit ,wat leuk !!!

  Liefs mam ❤️❤️❤️

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:42
  Permalink

  He Mart, mooie verhalen – jullie lijken er van te genieten. Met je nieuwe skills als bouwvakker heb je geluk dat de badkamer thuis al af is😉. Hoop dat je ondertussen ook wat meer beeld bij het werk van Christ’s Hope op doet – vlgs mij lijkt jullie project daar best een beetje op ook al is het waarschijnlijk een iets andere doelgroep.
  Hou t safe op safari – niet schieten en niet op de zebra rijden en zo

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:48
  Permalink

  Iris! Wat ben je goed bezig! En morgen op safari? Geniet daar maar heel heel heel erg veel van want dat is wel zo ongeveer het allermooiste wat je ooit gaat zien! Doe de groetjes aan de olifantjes..
  Veel plezier! <3

  Liefs Christina

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 22:52
  Permalink

  Hoi lieve Romee,
  Al weer zo’n mooie dag beleefd, lees ik. Wat fantastisch zal het zijn om dat allemaal mee te maken, en dan óók nog op safari te mogen morgen, wów, you Lucky Bird! Ik ga heel hard duimen dat jullie ze ‘alle 5′ te zien krijgen, spannend!!
  En dan hópelijk morgen….. is jouw groepje aan de beurt voor een verslagje en een persoonlijke noot…? Hoop het zo! 😉 Mis je onderhand echt wel hoor, je vrolijke gebabbel en gedans overal en altijd, haha. Nooit gedacht dat waar ik me soms hier wel eens aan stoor, ik nu toch ook weer zo mis, hihi! Dus ik hoop dat je daar ook lekker danst en geniet, net zoals je over een weekje hier zeker weer zal doen…

  Hier verder alles lekker z’n gangetje, fijn dat het weekend is. Morgen nog wel een pittig dagje werken voor mij met een doofblinde klant, maar is ook weer heel mooi en waardevol. Nu jij jouw belevenissen hebt helemaal in Z-Afrika, realiseer ik me des te meer dat ik dergelijke ervaringen hier ook dagelijks mee kan maken en mee máák, vlak voor mijn neus. Goed om te ervaren en weer eens bij stil te staan!

  Marijn gaat morgen hier op de club meerijden met de 1e selectie dressuurwedstrijd L2 (zag dat Kim ook op de lijst staat trouwens, leuk he!) en papa gaat dan mee om voor te lezen….slik!! Hou m’n hart vast, haha… hoop maar dat Marijn d’r proef ook uit haar hoofd geleerd heeft, want tja… you know!! 😉 Kika was vandaag behoorlijk fris ( er stond veel wind waar ze een beetje de kolder in dr kop van kreeg) dus ben benieuwd hoe het gaat morgen!
  Toen ik vanmiddag thuis kwam, zijn we nog gauw met Tjebbe en Bink naar het bos geweest. Die hadden enorm veel energie, echt niet te geloven, die ouwe Tjeb ook, lopen als de brandweer joh, haha. Was heerlijk!
  Papa, gaat morgen dus met Marijn mee, dat is pas tegen de avond, en morgenochtend komt éindelijk iemand hier om eea rondom een schotelantenne en TV enzo te regelen. Hoop dat het lukt!!
  Hoewel ik de TV (programma’s) zélf niet echt gemist heb afgelopen jaar, mis ik wel de gezellige gezinsavondjes op de bank voor één of andere serie, of wat actualiteiten, dus wie weet…. komt dat gauw weer. Tja, we zijn toch wel erg op onze luxe gesteld he, maar goed om ook eens te ervaren dat we ook best zónder kunnen. daar weet jij inmiddels ook alles van, denk ik?
  Nou dag lieve meid, heel veel plezier morgen. Camera goed opgeladen en op je SD-kaartje nog genoeg ruimte? Knal ‘m vol hé!
  Geniet met volle teugen, love you, doe iedereen de groeten daar en fijn om steeds te lezen hoe leuk jullie het ook in de groep hebben, tóp!!
  Dikke kus maar weer, XXX mama.

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 23:29
  Permalink

  HALLOOTJESSS!
  Heb je het een beetje naar je zin Sharon? Heel gek hoor dat je zonder mij in het buitenland zit hahah! #travelbuddies
  Maar goed het leven hier in Nederland is…. tja als het in 1 woord moet: REGEN.
  Op school gebeurt ook weinig, ook omdat het nu eindelijk vakantie is!!!!
  Ik wilde weer even een berichtje sturen maar heb dus echt geen ideeeeee wat ik moet vertellen. Help even: WAT WIL JE WETEN?

  Mis je en love you siss

  liefs Daantje

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 23:42
  Permalink

  Lieve Iris B,

  Super lief om je blije bekkie te zien, wat hebben jullie het goed met elkaar. Geniet van de mooie natuur, ik ben zo jaloers op je en hoop dit ooit nog samen met ons te doen. Lieverd hou van je en mis je enorm. Geniet van alles en voel de swing van het mooie Afrika. Doe Freek Vonk de groeten. Laterrrrrrrrr
  Kus papa

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 23:44
  Permalink

  Hiiii Daaf,
  Ik lees hier dat jullie morgen heeeeel vroeg op safari gaan….
  Wouwww wat gaaf joh, geniet ervan we beginnen jou aardig te missen hier thuis 😊😊 alhoewel de koekjes iets minder hard gaat😆 elke avond wacht ik weer op een appje, die verteld dat de blog weer online staat🤗 ik lees het met veel plezier, en dan hoop ik dat ik je op een foto zie ….maar helaas al een hele tijd niet😭😭😭 nou miss morgen have fun morgen doeiii ik ga slapen nu xxxx mama💋💋💋

  Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 23:54
  Permalink

  Hey jelle,

  Hoe ist ermee? Ik zie dat je geniet heb een paar foto’s gezien. Hoop dat je nog een weekje naar je zin hebt en ons natuurlijk niet te veel mist😉

  Met me knie gaat het prima. Blijft zelfde verhaal, nergens last van maar toch niks mogen.

  Veel plezier nog en we kijken er naar uit wanneer je weer terug komt!

  Groetjes Rense

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 07:47
   Permalink

   Hii lieve Liona,

   Zo leuk om te lezen wat jij allemaal daar beleeft aan de andere kant van de wereld! Echt te gek wat je allemaal doet daar voor de andere mensen. Vandaag op safari, ja ik geef toe nu ben ik nog meer jaloers (maar wel op een positieve manier hoor ;)) want ik gun het je echt van harte!! Geniet van alle belevenissen nog. Soldaat van Oranje was trouwens echt heel mooi en indrukwekkend. Leuk dat je er naar vroeg. Ik mis je stiekem wel een beetje, om gwn lekker te kletsen. Maar volgende week zie ik je al weer, denk daar maar nog niet aan hoor. Want je hebt nog hele mooie volle week voor de boeg.

   Hou van jou zusje

   Beantwoorden
 • 18 oktober 2019 om 23:57
  Permalink

  Heyyyyyy Dian ,

  Jullie hebben echt weer je best gedaan vandaag. Ik ben vergeten om te melden hoe het met de koetjes van Vivi gaat. Ze hebben allebei en stier gekregen. Volgens mij is het morgen Safari. Geniet ervan!!! Annelies komt zo thuis want morgen wordt mijn moeder 80 en dat betekent groot feest!!!

  Groetjes,

  Jan en Tineke

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 00:50
  Permalink

  Ha Tam,
  Ben blij eindelijk weer eens wat van je te lezen en te zien. Leuk om te zien hoe hard je aan het werk ben. Hoop dat de leiding het niet goed vindt dat je nog 3 weken blijft of blijven jullie met z’n allen ? Zo lang kun je helemaal niet zonder ons en je telefoon! Wij niet zonder jou in ieder geval want het is hier wel erg stil. Fijn dat het nog aardig goed met je stem gaat.
  Heel veel plezier morgen( vandaag) met de safari, hoop dat jullie veel zien.
  Geniet nog maar lekker. Het is zo weer vrijdag. Leuk trouwens dat jullie het als groep zo leuk hebben.
  XXX mama

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 01:17
  Permalink

  Hoi Henrianne,

  Veel plezier vandaag op de safari. Jullie al bijna uit bed, wij er in na een mooie bruiloft van Henrike en Martiijn.
  Groetjes, papa

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 07:43
  Permalink

  Hoihoi Rosalie!
  Eindelijk weer een foto van jou en gelijk een actie foto op de bouw, daar zaten we wel een beetje op te wachten. Leuk om je zo aan het werk te zien. Armando vindt het ook een hele leuke foto en hij is blij je weer te hebben gezien, wij ook! Volgens mij gaat het wel goed met je :).

  Wel lekker dat jullie vandaag, na zo’n dag hard werken eindelijk op safari gaan, hopelijk zien jullie veel dieren vandaag, dat zou mooie beloning zijn voor het harde werken! Geniet ervan vandaag! Armando wil graag weten of je al een krokodil hebt gezien hahah, maar als je een foto van een olifant of leeuw hebt is ook goed ;).

  Wij gaan zo Armando naar je ouders brengen, waar hij ook hard gaat werken en opa gaat helpen ;).

  Weer heel veel liefs van ons en dikke knuffels van je jongens!

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 08:17
   Permalink

   Lieve Milou,
   Mama en papa zijn ook op reis, niet zo ver als jullie, wij zitten een weekend in Brussel. Leuk om al die verhalen van jullie te lezen en wat fijn dat jullie zoveel kunnen en mogen doen. Het is alweer de tweede week, maak er met zijn allen een mooie week van. Werk ze en veel plezier. Vandaag gaan jullie op Safari, ben best een beetje jaloers. We horen wel wat voor een belevenis dit geweest is.
   Papa

   Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 08:25
  Permalink

  Heyy Annie,

  Zie ik daar nou dat je die pet toch maar op hebt gedaan, haha. Nee grapje het staat je prachtig. Ik hoop dat je het nog steeds echt super super leuk hebt maar dat komt volgens mij wel goed aan de foto’s te zien… Lukt het maken van de fundering een beetje? Trouwens blijf niet langer weg hoor! 2 weken is wel genoeg😉 Nou dat was het dan weer, heel veel plezier en succes!!!

  Liefs Marthe

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 08:27
  Permalink

  Heee thirzee, Super fijn dat je het naar je zin hebt, kom toch maar weer terug volgende week, vind ik toch wel fijn. Super leuk om jou te zien op die foto’s. Nog een week knallen en genieten! Love u💓

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 08:39
  Permalink

  Ha lieve Roos,
  Wat leuk om iedere dag jullie verslag te lezen. Kijk uit naar het appje dat ie online staat. Zo super gaaf wat je daar meemaakt. Hier nu ook lekker vakantie. Ilse is de deur al uit voor een bekerwedstrijd en sanne is vrij vandaag.
  Gisteren het eerste ongedierte in huis!!!! Je zult het filmpje nog wel zien als je thuis kom. Jan liep met de muis aan zijn staart door het huis. Wat was is blij dat ik niet thuis was haha.
  Ook nog bij Nathalie geweest voor een high tea. Ze verwacht binnenkort al haar tweede kindje. Wat gaat dat snel he?
  Nu hoef ik jou niet op te halen bij de Barnies dus denkt Ilse zal zorgen dat mama zich niet verveelt. Ze is gisteren naar de bios geweest met een paar meisjes en ik mocht ze ophalen.
  Dat ophalen mis ik niet hoor! Maar jou wel, nog een weekje dan ben je thuis.
  Ga nu pompoensoep en erwtensoep maken voor een groep fotografen die straks komen. Hier is het echt herfst, maar dat kan je je daar vast niet voorstellen.
  Heel veel plezier vandaag op safari.
  Dikke kus van je moeder en knuffel van Jan.

  Ps. Als iemand Jan vraagt waar jij ben, zegt hij alsof het de gewoonste zaak van de wereld is: Roos Afrika!

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 08:42
  Permalink

  Hey Nick,
  Leuk om elke keer de blog te kunnen lezen. Dat blijven we een beetje op de hoogte. Vast pittig op de bouw met die warmte en het zware werk. Vandaag moest je er vroeg uit als ik het goed heb. Op safari? Ben benieuwd wat je allemaal gaat zien! Wij zijn inmiddels in Steenwijk aangekomen. Gisteravond een Kahoot gedaan. Was erg leuk. Daarna met de beamer diverse verzoeknummers op het scherm geprojecteerd. Van Sesamstraat tot Lauren Daigle. Heel veel plezier vandaag!
  X Papa

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 09:02
  Permalink

  He mooie mensen op heel-mooie-foto’s! Of andersom: heel mooie mensen op foto’s!
  Hoe het ook zij, in regenachtig Nederland word ik (en ik denk veel mede-volgers) er blij van!
  Francis: He Lieve Francis! Leuk dat je van het kinderwerk geniet. Als jij je jezelf ‘verliest’ in het het spel met hen is dat voor iedereen dikke winst! Zitten jullie daar al in een soort werkritme? Lijkt me wel vreemd en zo heel anders. Hier begint de HERFSTvakantie. Ralf en Tim buurten vandaag. Gezellig. We hebben het zeker ook over jou! We delen onze trots over je! Ralf heeft het bidden na het eten opnieuw ingebracht zoals je weet. Je en jouw club zijn een vast punt. Ik hoop dat je af en toe een tekening kunt maken. Al is het maar een paar krabbels om je indrukken aan papier toe te vertrouwen. Even niet perfect is ook ok ;)! Stevige hug! Pa
  Leiders: Mooi wat jullie doen: jonge mensen de goede kant op enthousiasmeren. Respect! Hoewel de ‘kop’ eraf is, zullen jullie, misschien onbewust, de verantwoordelijkheid blijven voelen. Maar wat ik van een afstandje kan zien zijn jullie een team met uiteenlopende kwaliteiten. Hand, voet enz.. Jullie kunnen een klus aan! Voelt goed. Lekker door gaan & groet!

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 09:13
  Permalink

  Ha zusje, weer hard gewerkt zo te horen. Ik hoop dat je door al het buiten werk niet te erg verbrand bent al! Hoe vind het kinderwerk?
  Heel veel succes met al het werken in ieder geval en geniet van het laatste weekje!
  Liefs je zus

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 09:34
  Permalink

  Beste almal. Ek mis julle nou. Voral Jan. Maar van ver af lees ek julle blog met ’n traan en glimlag. Daar is egter niks om oor vervoer te lees nie?!! sorg julle goe vir Wim😉 ???? Spesiale groete aan Mika Liona Babette Herianne en Mart. Ek is trots op julle sonder my. Ek is besig om na my pruik te soek🤣 Janettje kom eraan.

  Tata Jan ettje

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 14:54
   Permalink

   Hoi Nick!
   Ook vanuit Steenwijk een berichtje van je moeder! Jij bent nu op safari. Echt super gaaf lijkt me dat en ik hoop dat je veel gave dieren ziet vandaag! Met de familie hier is het ook heel gezellig. Weet je nog hoe we met de Lutten altijd eet smakelijk, eet smakelijk samen zingen voordat we gaan eten? Misschien ook een ideetje voor jullie groep :-)? Vanmorgen hebben we over t park gewandeld waar we zitten (helaas wel onder de paraplu) en zo dadelijk gaan we naar een fun plaza om trampoline te gaan springen. Kan ik de achteruit salto weer oefenen :-)!
   Ben benieuwd naar jullie foto’s vandaag

   Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 10:07
  Permalink

  Het lieve Hannah,
  Ik heb je weer gespot op een geweldig filmpje met al die mooie kindjes. Het enthousiasme spat er vanaf! Er zit alweer een week op. Het gaat best snel. Betekent dat wij ook moeten opschieten met je kamer 😂. Maar dat komt goed hoor. Vandaag op Safari, dat lijkt me fantastisch. Goed foto’s maken hè?! Als ik zie hoe jullie daar hard moeten werken dan kan ik me voorstellen dat je inmiddels behoorlijk spierballen hebt! Geen work out meer nodig!
  Neem alles goed in je op. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!
  Hou van jou!
  Mama

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 10:47
  Permalink

  Hoi lieve Nienke,
  Leuk om al die foto’s te zien en berichtjes te lezen uit Afrika.
  Het kinderwerk ziet er leuk en gezellig uit!
  Ook zag ik een foto van jou bij de cement molen en een kruiwagen vol cement
  Lijkt me inderdaad pittig werk, nu Nienke je weet in ieder geval dat je geen bouwvakker wil worden.
  Zeg geniet van de gezelligheid met elkaar en een hele ervaring rijker.
  We hebben jou afgelopen maandag wel gemist aan tafel.
  Succes met alles en HOU VOL dat is een mooi lied van Kees Kraaijenoord je kent het misschien wel.
  We denken aan je en bidden voor jullie groep.
  Dikke kus en liefs van opa oma en Anneriet en knuffeltjes van Wouter

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 11:01
  Permalink

  Hey lieve Bas, wat een tof filmpje met al die lieve enthousiaste kindjes. Beetje de heupjes los mag best hoor😊…laat het los, laat het gaan…🤪 Wat een indrukken iedere dag opnieuw! Vandaag op safari! Wel vroeg op zeg, maar hopelijk worden jullie beloond met het zien van veel dieren! Maak je foto’s? Je tweede week is ingegaan, voor je het weet zit je weer in nat Nederland. Hier is het nu herfstvakantie. Nu zo op naar Stijn z’n bekerwedstrijd, terwijl het pijpenstelen regent…geniet lieverd! Het zijn weken om nooit te vergeten.

  Dikke knuffel van ons allemaal!

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 12:49
  Permalink

  hee iris
  zo leuk om te lezen wat jullie allemaal aan het doen zijn! week 1 is alweer voorbij, voelt nog steeds heel gek dat ik niet kan appen of snappen. Mis je wel heel erg, kan niet wachten tot jullie weer thuis zijn(: nu ik eindelijk door heb hoe deze site werkt (lolll) zal ik snel weer even wat laten horen! geniet er nog van!! Liefs juul

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 13:07
  Permalink

  Hoiii <3 hoe gaat het daar? Foto’s zien er goed uit! hier nog even groetjes van ons:) Geniet er nog van, zie jullie snel weer!! xxxxxxxxx

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 14:09
  Permalink

  Lieve Rosalie, het is zaterdagmiddag en deze keer een verslag van onze belevingen. De A1 heeft bijna gewonnen, 8-9. Hoop dat je volgende week energie hebt om weer te knallen voor Odik. Het was hier regenachtig, dus een goed moment om de voorlamp van je fiets te repareren, de band van Bart zijn fiets te plakken en een nieuwe klok op te hangen in de kamer. Armando was er vanmorgen en die heeft geholpen met oud papier wegbrengen en peertjes kopen. Hij heeft een groot hart gemaakt van de dominostenen en die wilde hij laten staan tot je thuis bent. Dat ging niet lukken, maar het filmpje hebben we nog.
  Ik zag de foto van gisteren en zie dat je ook nog talenten hebt voor in de bouw, lekker cement scheppen en beton maken. Vandaag op Safari begrijp ik, we zijn heel benieuwd wat je allemaal te zien krijgt en we hopen op mooie foto’s. Armando noemt jou ontdekkingsreiziger. Voor nu veel liefs van ons en morgen een goede kerkdienst toegewenst. Wij gaan morgenavond naar de sing-in, maar bij jullie zal wel iets meer swing-in zijn. Papa en mama.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 15:18
  Permalink

  Ha lieve Iris,
  Terwijl jij nu misschien nog op Safari bent even een berichtje. Leuk de foto’s van gisteren.
  Je bent volgens mij hard aan het werk geweest op de bouw.
  Maar als ik al jullie glunderen gezichten zie vond je het vast niet te zwaar.
  Echt zo leuk om steeds die foto’s te zien. Heb gisteren van mama ook nog een filmpje gehad waar jullie aan het zingen waren met die kids. Geweldig mooi.
  Ik ben echt zooo benieuwd hoe het vandaag is geweest. Er zullen vast heel veel dieren gespot zijn door jullie. En volgens mij ben je ook weer snel aan de beurt om een berichtje te schrijven. Daar zie ik ook naar uit even weer iets heel persoonlijks van je te lezen.
  Vanuit hier valt er niet zoveel te schrijven. Het gaat zo zijn gangetje en gelukkig gaat het ook goed bij ons allemaal. Volgende week vakantie dan ga ik met Ellis, Norah en Lynn naar de dierentuin jullie zien ze in het wild en wij gaan ze in hun kooien bewonderen. Gevangen of vrij het blijven schitterende dieren:-) Ik hoop dat jullie een onvergetelijke dag hebben gehad. Hoop vanavond nog weer een bericht te schrijven voor je. Ik denk aan je heel veel liefs Oma. X

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 17:27
   Permalink

   Hi Iris ( en Milou)
   Maar goed als jullie er volgende week weer bij zijn …. team verloren met 1-3…. was niet om aan te zien….dus revanche als jullie terug zijn!!
   Lynn heeft heel spannende wedstrijd met hele fanatieke ouders van tegenstander 🤣🤣🤣 ik ben bijna doof🤭 hahaha
   Kijk uit naar je berichtje ❤️ Xx mama

   Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 15:56
  Permalink

  Mika en Lou,

  Vermaken jullie je daar een beetje?
  Hier in Nederland gaat alles prima! heel veel plezier en bouw ze de laatste week!
  Ben heel erg benieuwd naar de verhalen!

  Groetjes Dennis!

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 16:52
  Permalink

  Hee Annick, sorry voor de late reactie, maar volgess mij heb je het wel naar je zin en is berichten lezen van het thuisfront niet perse het leukste van je dag invulling. Nee, ik ben (nog) niet van de aardbodem verdwenen, ben gewoon lekker bezig met studie en dat soort saaie dingen. Vandaag wel kampioen geworden na een wedstrijd waarbij we tijdens rust met 1-4 achter stonden, maar er toch nog 8-6 van hebben kunnen maken. Was mooi. Ik hoop dat je komende week nog mooie dingen gaat meemaken en het erg naar je zin gaat hebben, maar dit gaat vast wel lukken. Tot volgend weekend! Groetjs, Marijn

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 17:52
  Permalink

  Hey Henrianne,

  De safari zal d’r bijna weer opzittten, ben benieuwd wat je er van vond. Veel mooie dingen gezien? Goed idee voor als je ouders 25-jaar getrouwd zijn? Dan kunnen we alvast gaan sparen 😁😉.

  Voor ons was het bijkomdag van de bruiloft. Een lange maar hele mooie dag. En vanmiddag klussen in de tuin, dus die ziet er weer picobello uit – winterklaar, de sneeuw kan vallen…. Maar zo te zien weten jullie niet meer wat sneeuw is met al die hoge temperaturen en inmiddels bruine koppies.

  Nou, heb ’t goed daar en geniet morgen van de swingkerkdienst.
  Groeten van ons allemaal

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 18:41
  Permalink

  Heey lieve Lou,
  Even een snel berichtje van mij, zijn 4 bussen gekocht vandaag dus gaan zo uit eten om het te vieren;
  Was een vroegertje vanmorgen zeker 04.00 uur 😱 maar vast de moeite waard !
  Heel benieuwd naar je avonturen vandaag want, yes 🎉, jij mag schrijven vanavond.
  Echt bijzonder op safari in Afrika (je hebt al meer gezien dan ik)
  Welke van de big five heb je gespot en jammer dat je geen fototoestel bij je hebt maar er zijn veel mooie foto’s gemaakt die doorgestuurd kunnen worden.
  Nou lieve Loutje, kijk uit naar je bericht en ee groetjes van ons allemaal :
  Manfred, Claudia, Jacob, papa en mama 💋💋xx

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2019 om 18:50
   Permalink

   En oh ja, Milou, je team heeft helaas verloren (maar dat had de moeder van Iris ook al verteld zag ik) en hoorde idd dat het een dramatische wedstrijd was (van Monique) En ook Sanne weer verloren met 3-1 😢
   Liefs mama 😘

   Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 18:51
  Permalink

  Hey lieve Liona,
  Ben heel benieuwd naar jullie verhaal over de safari. Zal vast heel gaaf zijn geweest. Hebben jullie de big 5 gezien?
  Vanmiddag met papa gefietst op de mountainbike. Dat ging best goed. Geen idee waar ik gefietst heb. De route was steeds: rechts, links, links, rechts en weer rechts enz. Op een gegeven moment moesten we weer rechts. Ik zag niks rechts…Maar rechts was toch een heel smal pad, waar precies een fiets op paste. De big 5 van de Veluwe hebben we wel gezien :-d
  Lotte is druk met de tas inpakken voor haar weekje vakantie. Vanaf morgen is het dus heel stil in huis 🙁
  Fijne avond! Heel veel liefs van mama.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 18:57
  Permalink

  Lieve Rosalie, leuk om je te volgen op jullie reis . Wat doe je veel indrukken op in deze weken.
  Mooi om je zo te midden van al die zwarte koppies te zien en je op de bouwplaats te zien werken. Op een echte Safari gaan is natuurlijk wel heel bijzonder.
  We wensen je nog hele fijne dagen toe en zien uit naar je verhalen en foto’s.
  Liefs opa en oma Aalvanger

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 19:04
  Permalink

  Hoi Babette,

  Ben heel nenieuwd hoe de safari was en wat je gezien hebt. Ik kwam gisteren een roedel herten tegen bij Ermelo., 24 stuks. Ook een soort safari😉. Mountainbikte op verboden gebied☺️, Henk en ik hebben fietsen over hoog hek moeten tillen. Vandaag naar Zwolle en Hattem geweest. Nu lekker thuis❤️😘

  Vaders

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 20:00
  Permalink

  Hé Henrianne, je favoriete broertje hier.
  Je mist me natuurlijk supererg, maar je bent gewoon op een paar foto’s gegaan(en je lachte). Gisteravond miste mensen je wel op de bruiloft, maar ik natuurlijk het meest,
  Een hele dikke knuffel van mij(en stiekem ook Henk)
  PS. Waar zet je neer hoeveel collectebonnen je bezorgd, we kunnen het namelijk niet vinden. En veel succes op de safari

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 20:17
  Permalink

  Hey Dian,
  Vandaag op safariiiiii geweest, oh ik ben zo benieuwd welke dieren je allemaal hebt gezien. Hopelijk waren ze ook mega nieuwsgierig naar jullie:) Het was vast super gaaf. We worden via de Shib app heel goed op de hoogte gehouden en krijgen dan ook vaak filmpjes toegestuurd. Zo spotte wij jou tussen ik weet niet hoeveel kinders al zingend en klappend. Zo mooi om te zien. Opa en oma waren hier net eventjes, groetjes van hen natuurlijk, ik stuur ze alles door 🙂 kunnen ze ook mee genieten. Morgen naar de zwarte kerk…wat zal dat een mooie ervaring zijn. Ik weet nog dat wij met kerst lang geleden met opa en oma naar Soesterberg zijn geweest…die dienst duurde meer dan 2,5 uur en er werd alleen maar gezongen en gedanst. Het was geweldig. Ben benieuwd naar jouw ervaring. Nou meis, eerste week is alweer voorbij. Wat gaat het snel hé. Geniet nog maar even goed de komende dagen. Miss you, love you en big big kisses & hugs. Liefs, your one and only mama.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 20:45
  Permalink

  Hoi Anna.

  Wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt……en gelukkig….geen tomaatje en ook geen chocolaatje. 🌚😡
  Wat een mooie en unieke ervaring doen jullie op!😁
  Hebben jullie vandaag nog wild gezien? Ik ben benieuwd!

  Hier gaat het goed. Vandaag gezellig de verjaardag van Bas gevierd met familie en broodjes hamburger!😋

  Hartelijke groeten en een dikke knuffel van Papseflaps.

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2019 om 22:26
  Permalink

  Hoi Jelle,

  Hele mooie foto van jou!

  Groeten,

  Kees van den Brink (Be)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *