Weer een vroege morgen, maar wel een halfuur mogen uitslapen; Wum kwam ons pas om 06:30 wekken! Natuurlijk hadden we weer ei en het wordt steeds minder gegeten volgens ons lol. 

Vandaag werd de groep in tweeën gesplitst; de eerste groep ging ’s ochtends naar de bouw & ’s middags naar de sloppenwijk voor kinderwerk en het uitdelen van voedselpakketten. De andere groep precies andersom. De dag begon vandaag wat koeler, sommigen hebben het zelfs een beetje koud gehad vanmorgen. We mochten niet te vroeg juichen, want rond een uur of 11 begon de zon toch best wel weer fel te schijnen en werd de laag zonnebrand weer goed aangebracht (behalve bij Anouk, lekker rood koppie heeft ze nu 😉). 

Op de bouw hoefden we eindelijk niet meer beton te storten met die loodzware kruiwagens, maar mochten we heerlijk gaan metselen, wat we natuurlijk fantastisch konden  na die cursus die we in Nederland al gehad hadden. We hebben op de meeste plekken vijf lagen hoog gelegd, dus het begint al ergens op te lijken. Het is wel jammer dat we niet verder kunnen, want nu zien we nog niet echt hoe het er later uit zou moeten zien. Het was ook best raar om de laatste keer met de lokale  bouwvakkers te werken en überhaupt op de bouw te zijn. We gaan het (bijna) allemaal missen om lekker met onze mooie handschoenen aan te werken in de brandende zon, dat wel!

Op het eind kwamen André en Vanessa van het Crisis ChristCentre nog even langs om ons te bedanken voor onze goede inzet en hulp. Nadat hij ongeveer 20x ‘it will only take twominutes!’ had gezegd, kwam er toch echt een eind aan.

De kinderwerkbus reed rechtstreeks naar de sloppenwijk in Borolelo. Hier gingen we om de beurt in groepjes van vijf personen door de krottenwijk om bij een shack een rijkgevuld voedselpakket af te leveren om de meest arme gezinnen bij te staan. De bewoners waren over het algemeen heel blij met de hulp die wij konden bieden. De rest van de groep ging naar de oude vertrouwde kinderwerk kuil, om daar voor de laatste keer met de kids te spelen. Hier is er gezongen, een bijbelverhaal verteld en vooral veel gehigh-fived. Ook hier was het weer een dubbel gevoel; aan de ene kant super leuk om weer met de kindjes te zijn, maar aan de andere kant was dit ook een soort van afscheidsmoment. Het feit dat we daar waarschijnlijk binnenkort niet meer komen is wel een beetje gek, want je raakt toch een beetje vertrouwd met de omgeving van de afgelopen twee weken. Aan het eind van het kinderwerk gaven we de kinderen een door hen zelfgekleurde tas mee met allemaal leuke cadeautjes erin. De kids vonden het geweldig en wij ook.

Vandaag is dus de laatste blog. Mensen zijn al druk bezig met het inpakken van hun spullen en het schoonmaken van de vieze werkspullen. Het einde komt nu wel heel dichtbij… Vanavond maken we er nog een gezellige avond van, met een barbecue en een bonte avond (alweer haha). Hoe gezellig en leuk het hier ook is, kijkt bijna iedereen er wel naar uit om naar het koude kikkerlandje terug te keren en iedereen daar weer te zien. Wel genieten nog optimaal van de lekkere zon, die in Nederland waarschijnlijk nergens te bekennen is. We hopen iedereen vrijdag te zien op Schiphol, tot dan!

Persoonlijke berichten

Lisanne: Hooiii mensen, Murm, wat sad voor wieke en marissa zeg! Mogen die andere kindjes wel door naar de selectie? (yourney mocht toch ook?). Wel mooi dat je veilig bent aangekomen in Turkije, en wow wel 22 graden! Dat is maar 18 graden kouder dan hier… 😛 En Evy (geen idee of je dit leest) ik benieuwd naar al je appjes haha! Pap, ik hoef inderdaad even geen rijst, maar ik heb graag patatjes of pizza maar k heb ook wel zin in kipsnitschel  dus zie maar even. Vandaag was een mooie laatste dag hier, nog even een laatste duik genomen in het heerlijke zwembad. Tot vrijdag allemaal 😊! (Echt top dat je me komt ophalen zussie!)

Iris: Hej, familie & friends, ik vind jullie berichtjes telkens zo leuk om te lezen! Elke dag is dat echt wel weer een positief puntje, maakt me echt blij! Ik ben eigenlijk super blij dat ik even geen telefoon heb ook al mis ik het snelle contact met jullie wel natuurlijk, maar het geeft zoveel rust en laat je echt genieten van alles, maar dan niet door een Iphone-lens haha. Ik zie er naar uit om iedereen weer te zien vrijdag, dus ik hoop jullie dan ook allemaal even te spreken als dat kan. Ik ben met mijn hoofd al wel weer een beetje thuis, maar ik geniet nog steeds volop. De vermoeidheid slaat af en toe wel toe; dat kan ik zeker niet ontkennen. Het continu in een groep zijn maakt me echt wel moe, maar geeft me aan de andere kant ook weer bakken energie, omdat het gewoon super gezellig is. Mams, over het eten, patat gaat er zeker wel in, het liefst niks met rijst haha, dat is vast geen verrassing. En juul, lekker bezig met je auto-theorie, I’m proud of you. Miss you all & see you soon! Kusjes Iris H

Anna: Hey lieve allemaal, Laatste keer dat ik een berichtje voor jullie schrijf. De volgende keer kan ik alle verhalen gewoon weer aan jullie vertellen. Bereid je maar vast voor want het zijn er superveel. Ik heb het hier nog steeds heel erg naar m’n zin en vind het echt jammer dat ik vandaag voor de laatste keer met de kidshier gespeeld heb, maar ik heb ook wel zin om weer naar huis te gaan en jullie allemaal weer te zien. Leuk dat jullie er ook een beetje naar uitkijken. Ik ga morgen nog genieten van het laatste dagje hier en heb al zin in de pizza (is weer iets anders dan rijst)  en een knuffel van Beertje en ben benieuwd naar het cadeautje mam! Bedankt voor al jullie lieve berichtjes en drukkies vir jelle (knuffels voor jullie)! Xxx Anna

Maarten: Hallo allemaal, Maarten hier. Het is dan bijna zover: Ik kom weer naar Nederland. Hoewel het hier hartstikke gezellig is heb ik ook wel weer zin om naar huis te gaan en jullie allemaal bij te praten over al mijn ervaringen hier. Ik vond het leuk om de berichtjes elke dag te lezen, wel jammer dat ik er niet direct op kon reageren. Bij deze in ieder geval: Pap, ik vind het prima dat je mijn crossfiets verkoopt, maar ik wil wel de opbrengst, haha. Ik zie jullie allemaal binnenkort weer, tot dan! Groetjes Maarten

Anouk: Hoi allemaal, morgen laatste dagje dus dan zie ik iedereen weer. Ik ga nu dus dan ook geen heel verhaal ophangen want dat vertel ik wel als ik terug ben. Mam wil je vrijdag naar het vliegveld heel misschien een klein zakje bolletje pepernoten meenemen want daar heb ik echt zin in en ik wil vrijdagavond graag frikandellen eten als dat kan. En ik vroeg me ook af wie er vrijdag me komt ophalen eigenlijk? Kusjes Anouk.


Afscheid nemen bestaat niet!
Getagd op:

38 gedachten over “Afscheid nemen bestaat niet!

 • 24 oktober 2019 om 08:43
  Permalink

  Nou……tjonge indrukwekkend allemaal…
  Maar David ben toch heel blij dat ik je morgen kom halen 😘 fijne laatste dag vandaag en een goeie terugvlucht xxxxx💋💋

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 08:45
  Permalink

  Hoi Babette,

  Geniet van je laatste dag in Afrika!!

  Ben benieuwd naar je eetwensen voor morgen.

  Een behouden vlucht en kijk naar je uit!!

  Kissed Daddy

  Beantwoorden
  • 24 oktober 2019 om 12:45
   Permalink

   Heeeeey diaaan,

   Indrukwekkend om dit allemaal te lezen! Krijg er gewoon kippenvel van als ik weer terugdenk.
   Laatste dagje.. wat is het ook eigenlijk snel gegaan hè! Vanavond weer terug naar huis, maar eerst nog optimaal genieten van je laatste dagje!!!

   Ik heb je in ieder geval heel erg gemist en ben niet normaal benieuwd naar alle verhalen met foto’s natuurlijk!

   Love you
   Xxxxxxxxx may

   Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 08:46
  Permalink

  Een hele goede reis gewenst en tot morgen Lisanne!
  Leuke foto weer. Mamma zal morgen wel voor iets lekkers zorgen,.

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 08:46
  Permalink

  Hi Dian,
  Nog heel veel plezier de laatste dag in Afrika. Wij vinden het weer fijn dat je terug komt. De zon schijnt hier ook alleen is de temperatuur hier wat lager ;-).
  Nog lekker genieten van de laatste dag en avond daar. Goede reis en tot ziens op Schiphol.
  Papa

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 08:48
  Permalink

  Hoi Eyris,
  Ik wens jullie een goede reis en een mooi afscheid van het mooie zuid Afrika. Morgen ga ik je plat knuffelen 🤗 kus papa

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 08:59
  Permalink

  He Anouk, tjonge wat ken ik jou toch door en door🤣. Ik wilde al pepernoten meenemen want ik dacht die zal ze wel gemist hebben dan kan ze die lekker in de auto op eten en ja!! Ik was ook van plan om een frikandellen voor je te bakken vrijdag want die zul je wel gemist hebben 😊. We komen je gezellig met zn drieën ophalen van Schiphol. Papa heeft vrij genomen. Ik verheug me enorm om je weer in me armen te sluiten. Terwijl ik de discussies niet gemist heb, heb ik elke minuut van de dag aan je gedacht😍. Moppie tot morgen en hele goede en veilige terug reis. 💋💋💋 mama

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:03
  Permalink

  Hey kristy. Vandaag de laatste dag in Zuid-Afrika . Wat een belevenis moet dit zijn geweest.. oom Miesch is blij je weer te zien. Ik zeg wel iets over Miesch maar ik ben blij je weer te zien. Geniet nog van het zonnige Afrika…. hele goede reis ( helaas wij kunnen de vlucht niet volgen) maar denk dat wij vrijdagochtend heel vroeg wakker zijn en als eerstegaan kijken waar je uithangt. Hele dikke knuffel 😘😘 Michel en Teuni

  Beantwoorden
  • 24 oktober 2019 om 09:51
   Permalink

   Heee lieve Francis!!
   Jaaa Afrika, heeft het je hart al een beetje veroverd (je mag er niet blijven hoor:p) ? Zo gaaf dat je bent geweest. volgens mij heb je er enorm van genoten 🙂 Wat hebben jullie toffe en bijzondere dingen meegemaakt zeg, genieten om de verhalen mee te lezen. Die jump foto is echt nice. Ik kan niet wachten tot je alles lekker aan ons kunt vertellen!
   Op elke foto of filmpje heb ik je volgens mij met een grote glimlach gezien, dus dat zit wel snor;)
   Het is waarschijnlijk heel gek om afscheid te nemen van de mensen daar, gelukkig gaat de groep wel mee naar Nederland, zodat je samen kan na genieten. Heel veel succes de laatste dag, een goede reis en ik heb enorm veel zin je weer te knuffelen!
   En ohja, ik ben benieuwd naar je nieuwe Afrikaanse dansmoves, uiteraard(a)
   Tot op Schiphol stoere schoonzus!! Xxxxx

   Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:10
  Permalink

  Lieve Anna. We kijken naar je uit! Zijn blij je weer te zien! We gaan naar al je verhalen luisteren. Tot morgen! Dikke knuffel. O ja gisteren vroeg ik aan Beer: ” waar is Anna? Hij ging voor het raam staan kijken! En kwispelen! Liefs en goede reis. Je mamsepams!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:10
  Permalink

  Hoi Kristy
  De laatste dag en dan vanavond naar huis.
  Geniet vandaag nog één keer van alles wat je gaat doen.
  Een héle goede terug reis doe voorzichtig en tot morgen op Schiphol.
  Groetjes een kus en een dikke knuffel
  Pa

  Beantwoorden
  • 24 oktober 2019 om 11:54
   Permalink

   Lieve Kristy
   Een hele goede terug reis!

   Dikke kus

   Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:11
  Permalink

  Blij om je weer te zien wij komen niet op Schiphol maar als uitkomt komen we zaterdag even naar voorhuizen doe de groetjes aan de hele groep jullie zijn echte kanjers opa en oma

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:18
  Permalink

  Hee liefie,

  Wat een mooi filmpje kregen we gisteren , kleuren met de kinderen , en vanmorgen las ik dat de tassen ook gevuld werden , wat zullen de kinderen blij geweest zijn , wat
  heerlijk om te zien, en nu bijna naar huis , best dubbel lijkt mij .

  Ik wens jullie allemaal een goede reis en een behouden thuiskomst !!!
  En Babet , kijk ff goed onder je bed enzo dat je niks vergeet , haha 😉
  Tot morgen , ik kijk naar je uit !!!

  Love you !! Mams

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:31
  Permalink

  Hé Bas,

  Het is toch ook wel weer snel gegaan! Geniet vandaag nog ff we zie elkaar gelukkig morgen weer!

  Gr pa&ma en de kids

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:34
  Permalink

  Hoi Annelinde,
  Wat was het leuk om de verhalen van jullie te volgen.
  Ben benieuwd naar jouw eigen belevenissen maar die hoor ik vast wel binnenkort
  Goede reis!!!
  Groetjes van ons drieën

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 09:42
  Permalink

  Lieve Eyris,

  Dan is t al weer voorbij… lieve schat ik kijk naar je uit! En je zusjes ook! ( ja ook Lynn 😜 )
  Geniet nog een dag van de Afrikaanse geuren mooie natuur.. moeilijk om het weer los te laten, maar wie weet!!
  We bidden voor goeie reis en datjullie weer veilig op Nederlandse bodem mogen zijn. Wij wachten op je! Ellis en Norah zijn er helemaal dol van😋
  Vandaag gaan we naar verjaardag van Oma Samsom en komen Herbert en Marlies met de kids bij ons eten… en wat we morgen eten… dat laten we aan jou over 🤣 en las over pepernoten.. das wel een goed idee 😀
  Lieverd probeer wat te slapen.. als je denkt aan spullen dat kunnen ze daar goed gebruiken laat je t lekker daar 😘
  Love you en kan niet wachten om je lekker te knuffelen !! ❤️❤️ Xx mama

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:02
  Permalink

  Ha Annelinde, heel snel een berichtje want ik ben aan het werk. Wéér een paar foto’s van jou, daar word ik zó blij van😊 Geniet van de laatste uurtjes, een goede vlucht en…. tot morgen!!! Liefs mam❤

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:08
  Permalink

  Hoi Annelinde, we hebben genoten van alle mooie berichten. Helaas kan ik er morgen op Schiphol niet bij zijn, maar hoor morgenavond je verhalen. Goede reis! Liefs pap

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:10
  Permalink

  Dag Bikkels,

  Allemaal een goede terugreis. Geweldig gedaan, het zijn weer leuke en indrukwekkende foto’s. Heel bijzonder om jullie op zo’n manier bezig te zien.
  Groeten vooral aan Yvonne, mijn allerliefste collega!
  Tot volgende week,

  Mevrouw Walet

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:19
  Permalink

  Hee lieve Kristy ,
  Nog even en dan weer in dit koude kikkerlandje. We zien naar morgen uit!! Doe voorzichtig en we bidden jullie een goede reis toe.
  Liefs mama dikke knuffel.

  Beantwoorden
  • 24 oktober 2019 om 11:25
   Permalink

   Lieve Kris, Ils en Roos(-alie, om de verwarring te voorkomen😉),
   Laatste dagje alweer! Geniet er nog eventjes van! Goede reis terug alvast! 😘
   Kris en Ils, hoop jullie van het weekend nog even een knuffel te komen geven, maar snap het ook heel goed als dat niet gaat lukken hoor. Iedereen staat natuurlijk te poppelen om jullie weer te zien! Anders zie ik jullie maandag weer! Dan begint het schoolleventje weer, en wat hebben we daar zin in..
   Kris, Ils en Roos, ben echt trots op jullie en ben erg benieuwd naar alle verhalen! Kan niet wachten om maandag (of eerder) alles te horen!
   Doe voorzichtig en succes met die lange vliegreis!
   Veel liefs en een dikke kus van Pien ❤️

   Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:23
  Permalink

  Heu Anna,,

  Je gaat al weer naar huis. Kun je zo lekker weer naar school 😉 vieze knipoog bleh. Ik (Ellen) droomde vannacht dat je een mobiel had gestolen ofzo en met een of ander vaag rood nummer zat je in onze appgroep. En je zei: ‘Ik zit in een ander continent’. Dat was de hele droom.
  We willen ook nog even verder ingaan op ons fotocommentaar van het vorige berichtje. Je hebt duidelijk je best gedaan, maar bij de groepsfoto sta je weer met je hoofd achter de rest! Hoe kan dat nu, juist jij zou met kop en schouders erboven uit moeten steken. We zullen maar proberen over onze teleurstelling heen te stappen.
  Geniet nog eventjes van dit grote avontuur!
  Groetjes,
  Ilissa, Ariska, Ellen en Jacquelien

  PS. Zaterdagavond gaan Jacquelien, Ellen en Ariska naar de bioscoop en daarna logeren bij Ariska. Ilissa heeft geen tijd 🙁 . Je bent van harte uitgenodigd om mee te komen. Maar waarschijnlijk heb je wel behoefte aan wat slaap en rust. Zie maar.

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:26
  Permalink

  Hallo Tam,
  Een fijne laatste dag een goede terugvlucht.
  Ik hoop je morgen op schiphol te ontmoeten.
  Geniet er nog ff van.
  Groet
  Papa

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:34
  Permalink

  Hi sharon!
  Mijn ontbijt van vandaag: half wentelteefje, broodje met suiker, watermeloen, croissantje en sinaasappel stukjes.
  Jaja dat klinkt alsof het niet thuis is, dus je kunt nu wel raden waar ik ben 🙂 Als ik jullie locatie goed heb ingevuld ben ik nu 156 km van jullie vandaan. En neeeee ik ben geen 0 vergeten whoehoee!!
  Het hele mooie geheime plannetje gaat gewoon niet door HOE STOM!!! Je mag t wel vertellen aan de rest hahah.
  Lekker warm he? Ik ga vandaag aan het zwembad liggen. Het verschil moet er wezen toch? De crew was echt geweldig!! De coco is vlaams hoe geweldig haha! En hij spreekt Frans, nou mijn dag kan niet meer stuk :))))
  En in het vliegtuig zelf: ik had de leukste buren ever! Maar ik zal daar thuis wel meer over vertellen.
  Maaaaaar ik ben zo benieuwd naar je verhalen! Tot zaterdag ly
  Liefs Daantje

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:50
  Permalink

  Lieve Romee,

  Wat een super mooie en lieve foto van jou nog op het laatste nippertje, haha… prachtig!

  We hebben genoten van alle mooie verhalen die iedereen schreef en alle foto’s. Hebben op deze manier het gevoel gehad dat we er toch een héél klein beetje bij waren.
  Nu voor de áller, állerlaatste keer op deze blog een berichtje van ons. We hopen dat je een onvergetelijke en indrukwekkende tijd hebt gehad, en wensen jou en de hele groep een fijne terug reis. Ik hoop dat je een beetje kunt slapen in het vliegtuig!
  Succes nog even vandaag met opruimen, schoonmaken, inpakken en een hele leuke áller, állerlaatste avond gewenst en tot morgen! We kunnen niet wáchten om je weer te zien. Tot morgen (avond) dus. Hele dikke kussen en liefs van ons allemaal, XXX Nicole en co.

  En aan de begeleiders heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, jullie inzet en enthousiasme, de mooie foto’s en verhalen en het mooie werk wat jullie ónze kinderen hebben laten ervaren!
  Dankjulliewel!!

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:52
  Permalink

  Hoi Maarten, weet niet of je dit nog leest voordat je terug in Nederland bent. Tot nu toe is er een tientje geboden op je crossfiets, heb ik geaccepteerd, maar ik hoor niks meer terug. Over 24 uur zien we je eindelijk weer. Wat een ervaringen heb je opgedaan in deze twee weken. Ben erg benieuwd naar je verhalen. Voor nu nog een mooie dag in Zuid-Afrika, en daarna een goeie reis!
  Groeten Wiebe

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 10:56
  Permalink

  Lieve Kristy,
  nog een laatste dag van jullie prachtige project!! Wat een ervaring voor jullie allemaal…..ik denk iets om nooit meer te vergeten. Ook wij kijken ernaar uit om je weer te zien!! Een persoon in ons gezin iets meer dan de rest denk!!! Lieverd,een hele goeie terug reis! Tot heel snel….liefs van ons( de van Gulikjes)

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 11:26
  Permalink

  Hoi Mik,

  Waarschijnlijk lees je dit niet meer, maargoed toch nog even een berichtje
  😘 We krijgen net te horen dat jullie weg zijn bij de Witte Duif, en nog wat uitstapjes gaan doen. Best gek denk ik om weer op pad te zijn. Pas laat duiken jullie het vliegtuig in, 23.15 We gaan jullie weer volgen natuurlijk. Hopelijk kan je die lange benen een beetje kwijt zodat je niet helemaal verkreukeld aan komt.
  Nou veel plezier nog je laatste dagje, probeer nog zoveel mogelijk indrukken op te snuiven en maak er een gezellig einde van! Tot op Schiphol❣️

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:08
  Permalink

  Hey Dian,
  Can not wait to see you! Goede reis lieve schat en tot morgen!😘😍❤️
  Liefs, mama

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:12
  Permalink

  Heyy thirze goeie reis terug, top gewerkt namens ons allen de pleureszooi tot aankomende week, de verhalen komen nog.

  Mvg,

  Pleureszooi

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:15
  Permalink

  Hee lieve Iris!

  Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt daar. Misschien kan je in de toekomst nog een keer terug gaan. Ben zo benieuwd naar al je verhalen!! Rust goed uit en geniet vooral nog de laatste dag. Een heel veilige reis en ik zie je snel “kleine”😍. Geniet ervan vrijdag om iedereen te zien!! Ik kan er helaas niet zijn omdat ik moet werken 😟.
  Een hele dikke kus van mij! En ook van alice ❤️

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:21
  Permalink

  Hoi Thirze

  De reis zit er bijna op. Je hebt hard gewerkt. De kinderen een lach op hun gezicht bezorgd. Voedselpakketten uitgedeeld. Je bent een topper. Goede reis!

  Wilma en Gaatze

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:24
  Permalink

  Stiekem mis ik jullie wel een klein beetje
  Ik zie jullie graag weer terug aankomende maandag.
  T o e d e l s

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 13:51
  Permalink

  Hé Nick,
  Grote kans dat je dit pas leest als je weer terug bent, maar ik stuur het toch 😆. Je bent nu aan het genieten van je laatste uren Zuid-Afrika (of misschien wel niet… wie weet wat de toekomst je nog gaat brengen!). Een veilige terugreis gewenst die voor je gevoel letterlijk en figuurlijk voorbij vliegt 🚀🤗.
  Papa en ik komen je ophalen op Schiphol (papa heeft er speciaal vrij voor genomen 🥰). En misschien komt Dani ook wel mee. Tot morgen! Mams.

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 15:22
  Permalink

  Hey Nick,
  Laatste dagje vandaag. Waarschijnlijk inpakken vandaag en dan straks nog een gezellige avond, met een barbecue en een bonte avond. Geniet er van!
  Gelukkig gaat de hele groep weer mee terug en kan je nog eens met ze nagenieten. De zon schijnt hier nu ook een klein beetje, maar dat kan morgen wel weer anders zijn. In ieder geval is het niet zo warm als bij jullie.
  Ik ben benieuwd naar je verhalen en de foto’s (die zullen ook wel ergens beschikbaar komen toch?)
  Een hele goed reis gewenst en we zien je morgen op Schiphol!
  Papa

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 19:04
  Permalink

  aaaah zo leuk steeds die foto’s, echt heel lief:)
  mis jullie blije koppies wel echt, kan niet wachten tot jullie weer thuis zijn!
  goeie reis alvast!! liefs juul

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2019 om 19:08
  Permalink

  Lieve Liona.
  Jullie zijn nu op het vliegveld, wachten op het vliegtuig naar Nederland. We hebben zin om je weer te zien. Tot morgen
  Liefs en knuffel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *