Eerste bouwdag – echt zweten

Wat een dag! Vandaag voor het eerst op de bouw geweest! We begonnen met een rondleiding langs fase 1 en 2 van het CCC. Daarna mochten we beginnen aan het maken van de speeltuin en fase 3 van het CCC. Fase 3 is het laatste deel van het CCC, we beginnen hier vandaag met het metselen van de muren. Bij de speeltuin werd er gegraven voor een racebaan en een zitplek. Dit graven ging erg moeilijk aangezien de grond een en al steen was. Toen het eindelijk tijd was om weer terug te gaan, waren er een paar heel opgeluchte gezichten, want niet voor iedereen was de bouw geschikt. Terug bij de witte duif was het tijd voor een duik in het zwembad en wat sporten zoals voetbal en volleybal.

Groeten van groep Zebra (persoonlijke berichtjes onder de foto’s)

Stenen sjouwen in een ‘treintje’ en dan metselen maar (oh ja, ook nog even met de hand cement mengen #beetjezwaar)

Kijk ‘m ‘s meer talenten hebben

Nog nooit gemetseld en al zo ver gekomen

Toch nog energie over …

De keihard werkende Zebra’s

Jasper: joooo groetjes vanuit Afrika. Hier gaat alles goed en hebben we het erg gezellig ook al ben ik erachter gekomen dat de bouw niks is voor mij, ach ja dat wisten jullie al wel. Zoals de meesten hier zeggen: Jasper heeft 2 linker handen. ik focus mij lekker op het kinderwerk, de powernapjes doen me erg goed hier. Geleerd van jou Renate. Ik wens jullie alvast een fijne vakantie en hoop dat jullie een paar vissen voor mij overhouden.

Goed goan!!

Jonna: Heyy iedereen thuis. Met mij gaat het goed hier hoor! Ik mis jullie wel. Vandaag heb ik echt gezwoegd op de bouw. Ik moest helemaal cement maken met de hand. Ik kijk al wel uit om weer thuis te zijn en jullie te kunnen zien en jullie alles te vertellen en laten lezen. Ik schrijf namelijk nog steeds elke dag een lang verhaal op. Ik hou van jullie <3.

Riëtte: Hoiii iedereen, met mij gaat alles goed. Het is hier gezellig hoor. Geef maar een extra kusje aan Alinda van mij joe joe!

Lars: Joehoe mam, hopen dat het helemaal goed gaat daar! Ik was vandaag oprecht hard aan het werk. Hopelijk bent u trots. Ik heb al een Zuid-Afrikaanse vriend gemaakt genaamd Willy en heb al gezegd dat ik ooit nog terug ga komen dus ik mag weer gaan sparen. Hopen dat het ook goed gaat met Jasper op het kamp en ik moest ook nog eventjes de groetjes doen van Jorik. Geef een knuffel aan Borre en Max en laat uzelf maar lekker verwennen met bolognese chips. De groetjes! Joejoe

Klaas: Hallo allemaal, enorm mooi om dit mee te mogen maken met deze groep. @Angela en Sharon, mis  jullie wel, met Jen gaat het goed en Yannick succes op het sportkamp. @ Yannick, zondag hebben we de revanche tegen Zuid Afrika, eerste wedstrijd verloren met 2-1. Vrijdag moet de speeltuin klaar wezen voor de opening zaterdag. Nog ff een paar dagen vol gas. Groeten uit Zuid Afrika.

9 Responses to “Eerste bouwdag – echt zweten

  • Maaike Krooneman
    2 maanden ago

    Ha lief broertje (Jasper),

    Wat leuk om van je te horen!
    Ik hoop dat je je ondanks je 2 linkerhanden vandaag toch nog een beetje hebt weten in te zetten op de bouw. Met al die opgedane kennis kan je dan bij terugkomst vast een mooi zitje voor ma maken in de tuin.
    Gezien het voorspelde weer moet de vakantie vast goedkomen! Natuurlijk is mijn streven ook dit jaar weer om die eerste paar vissen aan de haak te hebben, maar vooruit omdat je nu zo hard werkt zal ik er ook wat voor jou over houden.
    Heeeel veel plezier nog en ik kijk uit naar al je verhalen.

    Doe je ook even de groetjes aan Jolien?

    Groetjes,

    Je allerleukste zus,

    Maaike

  • Top dat werken van jullie! En Sjaak met de spatel en de dagga….
    Succes, goed bezig.

  • Geertruida Brommer
    2 maanden ago

    Ha lieve stoere Jonna!!
    Wat een werk zeg, daar kunnen jullie super trots op zijn. Wat gaaf om dat met z’n allen te doen!
    En dat zwembad aan het eind van de dag… dat moet dan hélemaal lekker zijn, ook al is het koud. We kijken enorm uit naar je verhalen straks!! 🤗

    Geniet, ervaar, beleef… 🥰 we houden van je!!
    Dikke, dikke kus en knuffel 😘😘

  • Annet Warning
    2 maanden ago

    Hey Riëtte, wat leuk om wat van je te lezen. Alinda vraagt elke dag naar jou en naar Alwin, ik zal haar een dikke kus geven en de foto’s laten zien
    Fijn om zo op de hoogte te blijven, en te zien waar jullie mee bezig zijn!
    Liefs van ons, ook aan je broer

  • Angela Doornewaard
    2 maanden ago

    Hey harde werkers, jullie zijn goed bezig! 👏 Trots op jullie! ❤️

  • Ria Krooneman
    2 maanden ago

    Hey Jasper,
    Wat leuk om te lezen dat jij ook twee linkerhanden hebt net als je vader. Ieder zo zijn eigen kwaliteiten kerel. Gelukkig kun jij goed met kinderen omgaan dus daar zul je vast je energie in kwijt kunnen. Fijn dat jullie het samen zo leuk hebben. We gaan vast een leuke vakantie hebben, het weer belooft mooi te worden. Zodra je terug bent gaan we kijken of er dikke plattes te vangen zijn. Dagmar en wij krijgen vaak een foutmelding waardoor we je soms geen bericht kunnen sturen. Dus van Dagmar en ons een dikke kus.
    Liefs papa en mama

  • Ria Krooneman
    2 maanden ago

    Hoi Jasper,
    Mooi dat alles goed gaat daar. En dat je toch een leuk werkje gevonden hebt. En fijn dat jullie het zo leuk hebben samen en in de witte duif wonen van opa.
    De groetjes van opa en oma Duif

  • Goed bezig allemaal.

  • Mooi om zo te zien wat jullie doen.
    Jullie zijn toppers.
    Groet
    Tjebbe en ma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch