Een feestelijke afsluiting!

Na het gezellige kampvuur van gisteravond is onze laatste (halve) werkdag aangebroken. Elke dag beginnen we weer met een goedemorgengesprek onder het genot van een mooie zonsopgang. Iets waar onze groep erg veel aan heeft en waaruit waardevolle gesprekjes komen. Na het heerlijke ontbijt met opnieuw een lekker eitje ging een deel van onze groep naar kinderwerk en een ander deel ging voedselpakketten uitdelen, een deel ging de shack van gister afronden en een nieuwe aanpakken, en deel ging werken op de bouw. Voor het kinderwerk hadden we een aantal korte verhalen over Jezus voorbereid met als afsluiting dat alle kinderen bij Jezus mogen komen. Daarnaast is er weer veel gedanst, geknuffeld en gekleurd. Omdat vandaag de laatste dag was, hebben we extra veel dingen uitgedeeld aan de kinderen die er allemaal erg blij mee waren.

Ook hebben we voedselpakketten weggebracht naar mensen die dat hard nodig hadden. De mensen waren ontzettend blij en dankbaar. Hierop zei Emma dan: Ke gofa mpho e e eswang ko holland. Dit betekent alsjeblieft. Na het wegbrengen van de pakketten zijn ze nog naar de bouw geweest om daar de laatste dingen op te ruimen.

Terug op de Witte Duif zijn we bezig gegaan met de voorbereidingen voor de Hollandse Middag. Iedereen was druk aan het werk met zijn of haar stukjes voor de middag. Richting 15.00 kwamen er steeds meer uitgenodigde Zuid-Afrikaanse gasten. Tijdens de afgelopen 2 weken hebben we deze mensen ontmoet of hielpen ze ons mee, tijdens de shack repair, kinderwerk, kerkdiensten, de bouw of op andere plekken. We begonnen met een fantastisch concert met wat Nederlandse parels zoals Rollercoaster en Goud van Suzan en Freek. Hierna deden we verschillende oud-Hollandse spelletjes, een pubquiz en zongen we samen Snollebollekes. Ook kregen we van een aantal Zuid-Afrikanen wat dansles en hebben we met zijn allen teruggeblikt op de afgelopen weken. Het was een erg gezellige middag en na opnieuw heerlijk bereid eten door onze koks hier volgde een lang en emotioneel afscheid voor de meesten.

De rest van de avond zal iedereen zijn tas gaan inpakken voor het vertrek van morgenochtend en zullen we met zijn allen nog een laatste gezellige avond hebben waarbij we kunnen terugblikken op een werkvakantie waar we stuk voor stuk mooie momenten hebben mogen meemaken en waar we allemaal van genoten hebben.

Groetjes team Motomoto

Persoonlijke berichtjes na de foto’s

Matthijs: Joee, in principe spreek ik jullie over 2 dagen weer dus heel belangrijke dingen kunnen denk ik nog wel even wachten. Afgelopen 2 weken gingen in ieder geval (toch wel helaas) erg snel voorbij, maar ik heb zeker wel weer zin om thuis te komen. Helemaal omdat ik zag dat Borre ineens 2 keer groter geworden is… Veel plezier nog even met alle rust thuis en tot snel! Liefs Matthijs

Emma: Lieve allemaal, De tijd gaat hier zo snel! Er zijn zoveel leuke dingen gebeurt en het wordt eigenlijk steeds gezelliger. Ik geniet volop, maar heb ook wel weer zin om naar huis te gaan en jullie weer te zien :). Tot zaterdag! Liefs, Emma (ps: Tessa wil zaterdag graag patat met een frikandel speciaal eten :).

Jolien: Hee daar ben ik weer, wat ging de tijd hier toch snel! Ik heb heel erg genoten hier en ik zal jullie over een paar dagen alle verhalen vertellen. En dat zijn er een hele hoop…. Tot zaterdag! Heel veel liefs, Jolien (Ps: shout-out naar m’n moeder xx Julian) En nog een vraag namens Moniek: “Kunnen we zaterdag alsjeblieft bij het Middelpunt eten?”

Kaleb: Hallo, ja sta nog steeds op mijn benen. En ik zie jullie over 2 dagen. Dan vertel ik wel alles. Tot dan.

Reinoud: Het zijn twee hele mooie en enerverende weken geweest met een fantastische groep jongeren. We hebben veel beleefd, veel gezien, veel gedaan, veel gedeeld, veel gelachen en ook gehuild. Een ervaring voor het leven!  Nu nog een veilige terugreis. Tot zaterdag!

15 Responses to “Een feestelijke afsluiting!

  • Dag allemaal, een voorspoedige thuisreis toegewenst.

  • Fijne laatste avond en een goede en veilige thuisreis

  • Jakoliza Reijgwart
    2 maanden ago

    Lieve allemaal, een hele goede reis gewenst en tot zaterdag!

    • Enorm bedankt voor jullie inzet. Dat Gods zegen jullie mag achtervolgen. Ik bid voor een goede en veilige terugreis!

  • Goeie laatse avond allemaal en een goede reis terug

  • Beste allemaal, bedankt voor al jullie mooie verslagjes van de afgelopen tijd, wat hebben jullie veel meegemaakt. Allemaal een goede terug-reis toegewenst. Nathan tot gauw! Groetjes fam. Steenbergen

  • Wat een mooie foto’s
    Allemaal een hele goede reis gewenst!

  • Hele goede terugreis gewenst en behouden aankomst in Wezep, maar eerst nog een fijne laatste avond met elkaar daar!

  • Nou Julian je hebt dit keer goed je best gedaan om op de foto te komen. Bedankt. Iedereen nog een fijne avond en een hele goede nachtrust toegewenst, zodat jullie fit aan de terugreis kunnen beginnen. Wij wensen jullie een hele goede veilige terugreis en hopen jullie zaterdag weer in Wezep te ontmoeten 🙏
    Groetjes

  • Allemaal nog een gezellige avond, en voor morgen een veilige en goede terugreis naar Wezep.

  • Jennie van Keulen
    2 maanden ago

    Lieve allemaal,
    Een hele goede terugreis gewenst!
    We kijken er naar uit om jullie zaterdag te ontmoeten!

    Hartelijke groet,
    Jennie

  • Angela Doornewaard
    2 maanden ago

    Het was elke avond weer super om jullie verslagen te lezen en de foto’s te zien. Wat een belevenissen en ervaringen! Een hele goede terugreis toegewenst en tot zaterdag!

  • Hey people!!!!!
    Good mood and good luck to everyone!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch