Dit is de eerste dag dat we op drie onderdelen van begin tot eind goed bezig zijn geweest. De Bouw : er is een mega sleuf gegraven. Na de zware arbeid gisteren (diep respect voor het vorige team) ging het stukken beter : de grond was nat gemaakt waardoor het iets beter af te bikken was. Onze drie Afrikaanse teamgenoten Abraham, Pete en Jeffrey hebben het meeste afgegraven. Ze hebben zo’n goede techniek en uithoudingsvermogen dat het wegscheppen van de losse grond bijna niet bij te houden is. We wisten niet dat “grond” zich in volume kan verviervoudigen. Wat een werk. Maar toch voldoening. En geen geklaag, ondanks hitte en blaren. Benieuwd of het volgende team ons record kan verbeteren… 

Het kinderwerk was een hele geslaagde en tegelijkertijd vermoeiende dag. We begonnen midden tussen de shacks met dansen en knutselen, een schooltje (gebouwd door SHIB in 2012) bezocht en geëindigd op een enorm voetbalveld met een gigantische groep kinderen. Vooral de ochtend was echt heel erg bijzonder en leuk. 

Shackrepair liep ook heel erg goed vandaag. Grote stappen gezet en mensen blij gemaakt, nou is dat niet heel moeilijk aangezien ze met een handvat op een deur al heel erg blij zijn. Super fijn om met zulke kleine daden mensen zo blij te kunnen maken. 

Ook moest er nog even iemand worden terug gepakt, waar we wel wat beeldmateriaal van zullen bijvoegen. 

Persoonlijke berichtjes:

Jamie: HOI GIEL, Ik mis jou ook, ik hoop dat Berlijn leuk was. Laat het me even weten. Ik ben klaar voor Mysteryland, dus hoop jullie ook. Zin in. Snel daten als we thuis zijn. Pap en mam ik hoop dat jullie het nog volhouden zonder mij haha, en sorry dat mijn kamer niet klaar was hahaha. Mis jullie. We zijn inderdaad in Borolelo Maureen, Dus helaas geen Future. Lieve Latysh, Ik hoop dat de voorbereidingen voor Finland goed gaan en dat je er zin in hebt. Geniet van je laatste dagen in NL. Love you all! Xx Jampot

David: Hey iedereen thuis, Leuk om jullie berichten te lezen. Maarten, van harte gefeliciteerd met je cijfer, heb je verdiend! Speciaal voor jou een fotootje voor jou vandaag 😉 Ik zie ernaar uit om de foto’s uit Polen en Amiens te zien, ben benieuwd. Ik heb net twee slopende dagen achter de rug en heb genoeg spierpijn en blaren nu, na een dag hakken met een pikhouweel. Verder is het ontzettend gezellig en bijzonder hier en ik mis het Nederland-leventje dan ook niet. Groetjess

Esther: Hoiiii, Erg leuk om alle berichtjes van iedereen thuis te lezen. Trouwens ik was de vorige keer vergeten te zeggen dat ik het kaartje in mijn tas had gevonden en ik vond het heel leuk om nog effe te lezen ;). En het was heel leuk om het berichtje van de aardappelvreters te lezen maar Sofie, Florence en ik waren wel benieuwd wie het had getypt, dus graag even reageren hieronder ;). We hebben het allemaal heel erg naar ons zin hier! Groetjes Esther!

Géke: Hoihoi allemaal! Na 2 dagen bouw vandaag een dagje kinderwerk gehad. Heel bijzonder en indrukwekkend. Het gaat super met me! Leuk om iedere dag jullie reacties te lezen. Lieve familie ik mis jullie ook allemaal hoor! Geniet van jullie vakantie (C&C goeie reis)! Lieve Fredje, heel apart om zo 2 weken zonder jou te moeten.. Ik mis je heel erg maar dat komt wel goed! Geniet alsjeblieft enorm van je vakantie! Het is je gegund<3 dikke kuss van Géke (tenier mooi dat de slippers passen:P)

Dianne: Heey peoples, ik geniet echt van al jullie berichten dus thanksdaarvoor! De afgelopen 6 dagen waren echt top en ik ben echt heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om terug te gaan. Ik beleef deze reis zo anders maar geniet nog harder van elke seconde. Paps, mams en pluis, geniet nog van jullie laatste daagjes vakantie en Marèl hou het schoon eh thuis ;). Andere Marèl, we hebben zeker al dieren gespot, onder andere pumba’s en Zebra’s, zaterdag gaan we op Safari dus check de blog dan zeker! Het blijft een super mooi land dus ik vermaak me nog wel hier hoewel  ik morgen echt moet gaan hakken dus wellicht ren ik morgen wel weer naar huis hahaha! De mazzel. Xx

Frank: Hallootjessss, nog steeds levend hier! Het is grappig om hier te zijn en dingen te doen die volledig buiten mijn comfortzone vallen. Keihard hakken op de bouw, Afrikaans eten naar binnen werken waarbij de spieren en botten er nog in zitten en kinderliedjes zingen die niet meer uit je hoofd komen. Overigens, de groep is echt top! Samen maken we van elke activiteit iets leuks ook al is het niet altijd leuk. Samen met een kamergenoot de hele dag lopen hakken in zand waar niet door heen te komen was maar toch enorm van genoten. Elk groter brok dat je eruit sloeg gaf zo enorm veel voldoening dat je vervolgens gewoon weer door wilde. Leidde wel tot veel blaren trouwens. HEERLIJK! Heb 2 dagen achter elkaar gehakt en vandaag kinderwerk gedaan, maar het liefst zou ik morgen weer gaan hakken! We hebben een muzikale groep. Er is een keyboard, gitaar, zang en drum/djembé. Heerlijk om lekker te zingen en muziek te maken!  Pa en ma, het gemis begint nu langzaam te komen, maar ik maak het hier echt heel goed. Ik heb wel heel veel zin om een lekker koud biertje met je te drinken, pa! Ik denk dat ik je Hollandse pot na deze reis met liefde ga eten, ma!  Doe de groetjes aan opa en oma en de rest! Houd van jullie allemaal! Fijne vakantie!

Christa: Ha lieve André, Resy en de rest van de familie. Wat een bijzonder land, maar wat een armoede, maar wat doen alle jongelui en  natuurlijk ook de oudjes ongelooflijk hun best om deze twee weken van betekenis te zijn voor de mensen en kinderen hier. Mooi om te zien dat het echt verschil maakt. Hoop dat jullie ook genieten van alle verhalen en mooie foto,s en Rees het is aan te raden ???? Lieve groetjes van mij

Iedereen (zin)vol in de actie
Getagd op:                

60 gedachten over “Iedereen (zin)vol in de actie

 • 7 augustus 2019 om 21:10
  Permalink

  Hee Geke…wat heerlijk dat we weer een persoonlijk berichtje van je lezen!!…Fijn dat het goed met je gaat en wat leuk die foto met al die kindertjes. Nog 1 nachtje slapennn!!!…..dan word je 21….
  Gek hoor dat je zo ver weg jarig bent..maar de groep gaat vast wel voor je zingen.
  Hele fijne verjaardag en weer succes met je werk morgen!!
  Groetjes Pap, mam en de rest…

  Beantwoorden
  • 8 augustus 2019 om 00:05
   Permalink

   Ha Geke,

   Wat leuk om te lezen allemaal. Geniet van je vakantie! Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!

   Tante Lies

   Beantwoorden
  • 8 augustus 2019 om 00:05
   Permalink

   Beste Geke van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid. Nog een fijne tijd in Zuid-Afrika. Gr Bas Martinu

   Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:11
  Permalink

  Hey Dianne
  Hoop dat je een leuke tijd krijgt in Afrika. En succes met hakken.
  Ps. je had belooft me geen pluis te noemen in het openbaar dus thanx daarvoor

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:12
  Permalink

  Hoi Naomi,
  Hoe gaat het?
  Hard gewerkt zo te zien. Super dat jullie zo veel mensen blij kunnen maken. Goed bezig hoor!
  Liefs, je ouders

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:15
  Permalink

  Wauw Morris ik kijk met een traan in mijn ogen naar jou en de kinderen! Wat mooi.
  Jules: lekker klieren, altijd leuk zo’n bak water gooien toch?
  Esther: je bent letterlijk en figuurlijk een bikkel!
  Wat een gave foto’s weer.
  Vandaag Stockholm doorkruist per step, Levi en papa hadden niet gedacht dat ik zo hard zou sjezen. Gave stad. Jongens ik mis jullie en tegelijk ben ik zo blij dat jullie dit mee maken, kus van mams

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:17
  Permalink

  Haii Géke,
  Echt super schattig die foto met die kinderen, ben een klein beetje jaloers.
  Maarre morgen ben je jarig dus een hele fijn verjaardag al toegewenst. Kan niet wachten tot dat je weer thuis ben. I love you❤️❤️ Xx Emma

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:25
  Permalink

  hey Roy de blog en foto’s net weer bekeken mooi
  het verhaal ook gelezen van deze dag jullie zijn weer keihard aan het werk geweest toppers zijn jullie
  jullie mogen zo trots op je zelf zijn jullie ook jij naarmate de dagen voorbij gaan en weer zit te wachten en te kijken op de site en mooie verhalen lees dan denk ik goh onze zoon is daar aan het werk geweest heeft heftige dingen gezien meegemaakt die die nooit meer zal vergeten het is een ervaring die je als je de kans krijgt met beide handen kan en wil aanpakken
  rust maar nu lekker uit hoop dat je lekker kan slapen straks en morgen weer met frisse moed aan de slag
  we love you ❤❤ kusjes mamma pappa xxxxx en Guy

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:29
  Permalink

  Joehoe Geke,

  Top om te lezen dat het allemaal goed gaat! Leuke foto’s ook! Je wordt nog eens een echte bouwvakker, weet dat je ook altijd op ons kunt bouwen he. Daarvoor moet je ook flexibel zijn en volhouden ????.

  Alle gek(e)heid op een stokkie. We wensen je nog heel veel plezier en alvast een hele mooie verjaardag morgen!

  Takataaaaa Norine & Tenira ♡♡♡

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:29
  Permalink

  Joehoe Geke,

  Top om te lezen dat het allemaal goed gaat! Leuke foto’s ook! Je wordt nog eens een echte bouwvakker, weet dat je ook altijd op ons kunt bouwen he. Daarvoor moet je ook flexibel zijn en volhouden ????.

  Alle gek(e)heid op een stokkie. We wensen je nog heel veel plezier en alvast een hele mooie verjaardag morgen!

  Takataaaaa Norine & Tenira ♡♡♡

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:29
  Permalink

  Hoi Dianne en Gera,
  We hebben flink ingezoomd op de foto met de emmers water. We twijfelen of jullie het zijn die medewerking verlenen aan het nat gooien van een onderstaand persoon die duidelijk de volle laag over zich heen krijgt. Maar we hebben toch wel een vermoeden ervan dat jullie dit doen. Moeilijk te zien hier op de foto dus hopelijk nu geen valse beschuldiging. Gezien jullie perfecte opvoeding kan dit ook bijna niet natuurlijk….
  Groetjes Gemma

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:36
  Permalink

  Esther,

  Je bent inderdaad een bikkel, die foto gaan we inlijsten. Je bent een voorbeeld voor de mannen. ???????? Wat een klus, echt onwijs knap van jullie allemaal.
  Pas wel op, straks vragen ome Rene en tante Ona of je hen wilt helpen met hun verbouwing. 😉

  Wij vermaken ons ook, maar dan iets rustiget. We hebben een kasteel bezocht, met elektrische scootes over landweggetjes rondom Winterswijk gecrossd en schnitsel gegeten in Duitsland. Ik hoop dat het eten bij jullie ook zo lekker is.

  Wij vinden het leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt. Wij zien veel plezier op de foto’s, een fijne manier van ontladen.
  Vergeet je niet alles in je boekje te schrijven, wij willen over 2 weken alle verhalen van je horen.

  Miss you, xxxxxxxxx????
  Pap en mam

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:43
  Permalink

  Hee Geke,

  Wat ben jij goed bezig daar zeg! Echt super gaaf dat je dit (met de groep) wil doen voor jullie en onze naaste! Lees net dat je ook bijna jarig bent! Alvast van harte gefeliciteerd. Fijne dag maar met zoveel enthousiaste mensen gaat dat vast lukken!

  Groetjes De allerleukste oude buurtjes Fam Meinen????

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:46
  Permalink

  Hey Dianne,

  Ziet er goed uit om jou weer tussen de kinderen te zien op de foto. Helemaal op je plek! Dat hakken gaat vast wel goed komen met jou. Wel wat anders dan metselen dit keer. Gewoon je spierballen ff boos maken en dan hakken ze d’r op los. Wij genieten van onze laatste vakantiedagen. Al weer bijna inpakken en zu hause. Volgend schooljaar gaat Duits helemaal goed komen bij Ilse. Ze praat hier al een aardig woordje Duits. Vandaag nog even de grens over geweest om de sfeer van Italië te proeven. Genoten van cappuccino, ijs en pizza! Kan niks tegenop. In Italië het beste. En ja hoor, we zijn inmiddels deskundigen geworden in een heel vriendelijk gezicht opzetten bij een grens over gaan. En jij snapt denk ik wel waarom…..

  Nou wij genieten nog even, doe jij dat ook dan hebben we elkaar straks veel te vertellen. Ik mis jou en Marèl wel soms een heel beetje hoor.

  Groetjes Mama

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:50
  Permalink

  Haai Jamie en Pim natuurlijk ook!
  Wat leuk om te zien en te lezen dat jullie er weer enorm van genieten om daar te zijn.
  Hee, ik mis je wel hier hoor. Jullie zijn in ieder geval weer goed bezig daar. Ben super trots op jullie.
  X dadzinsky

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:54
  Permalink

  Hee lieverds,

  Supermooi om te lezen allemaal weer, krijg weer helemaal het gevoel van de reis een paar jaar geleden. Trots op jullie! ❤️

  Liefs Anniek

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:55
  Permalink

  Heeeee hallo lieve Sofie! Vandaag toch nog een mooie dag gehad, ondanks je kiespijn? We denken veel aan jou, en jullie allemaal, en het werk dat jullie daar doen. Heel mooi om allemaal te lezen!

  Jamie enLisa hebben vandaag met Jolie opgetrokken de hele dag, Jamie heeft wat klusjes in de tuin gedaan en Lisa is dr Frans aan het oefenen voor na de zomer. Joris en Coco gaan morgen op reis naar Kroatië. Je nieuwe bed staat op zijn plek; je oude is al verkocht, op Marktplaats was ie zo weg….. ennuh…… wat een ongelofelijke troep kwamen we tegen op je kamer bij het weghalen van je bed……. shame shame shame…… enfin, geniet er van daar, en wees voorzichtig. Dikke knuffel!

  Your Family!

  Heel veel liefs

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 21:56
  Permalink

  Hoi Frank, leuk om je berichtje te lezen. Je bent een topper. Respect. Geniet ervan en deel je liefde uit.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:03
  Permalink

  Dag lieve Krista,
  Zit me af te vragen, zijn er ook kindjes die je nog kent van voorgaande jaren? Of die jou herkennen? Wat een plezier zullen jullie samen hebben!
  Wij vieren morgen de trouwdag van opa en oma, wat goed dat je er aan hebt gedacht daar, in oktober ben je er lekker bij als we met elkaar weg gaan. Diederik is ook lekker op pad, naar Letland en Litouwen en nu op weg naar Polen. Banjer is blij dat we er weer zijn en vast door het dolle heen als jullie allemaal weer thuis zijn.
  Alvast een super safari gewenst,
  Kusjes, mama

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:05
  Permalink

  O ja, er zijn al 3 pakjes voor je gekomen, wat heb je allemaal besteld?
  Doei, mama

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:10
  Permalink

  Heeey Annelies! Hier gaat het goed! Werk is natuurlijk zwaar en het is constant aanpoten (letterlijk en figuurlijk), maar had natuurlijk niks anders verwacht. We maken wel lekker veel progressie, maar dan zal ook moeten net voor de Bouwvak. Kan af en toe wel echt heel erg lachen met de jongens, ben afgelopen weken echt een Kooloosje. In het weekend gezellig met vrienden afgesproken, doordeweeks kom ik vaak rond half 8 bij jou thuis aan en is het letterlijk op de bank ploffen. Wat je hierro allemaal gemist hebt? Hmmm ben vreemd op je gegaan met een nieuwe aflevering temptation, POAK – Ajax (2-2) gekeken, nieuwe Tommy sokken en onderbroeken gekocht, super leuke polo gekocht, 3-0 zege van het mooiste clubje van Nederland (okee okeee was een oefenpot, maar als NAC supporter moet je het van de kleine dingen hebben). Kan niet wachten tot vrijdag, wanneer ze weer beginnen. Verder van alles gebeurd, maar dat praat ik je in Kroatië wel bij. Mis je wel! Je girl, Julian

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:19
  Permalink

  Hoi Sanne .
  Lukt het nog steeds en kun je het nog volhouden.
  We zien je niet op de foto maar ongetwijfeld zul je hard moeten werken
  Doe je best en geniet van al hetgeen je daar zie en meemaak
  Geniet vooral van de mooie momenten
  Groetjes opa en oma

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:33
  Permalink

  Hey klein zussie (Dianne)

  Heel leuk om foto’s te zien met jou en de kinderen. Weer helemaal op je plek. Ben je weer kartrekker dit jaar of heb je mijn hulp ook nodig? Zo ja, omw. Morgen houd ik grote schoonmaak dus dat komt goed. Heel veel plezier nog!

  X Marèl

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:40
  Permalink

  Hihi,
  May vandaag shackrepair gedaan? Ben benieuwd hoe dat voor je geweest is. Wel is dus duidelijk geworden dat jullie goed zwaar werk hebben gedaan en doen bij de bouw dus zeker goed bezig! Des te trotser kunnen we wellicht een van de volgende reizen naar het eindresultaat gaan kijken samen?! (Uiteraard met de hele groep! Ja je weet wie ik allemaal bedoel)

  Heel veel plezier nog en geniet!

  X Dian

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:42
  Permalink

  Joehoe Krista (nel)

  Leuk om al je eigen stukje te lezen en fijn dat je je weer op je gemak voelt in ZA.
  Wij zijn aangekomen in Frankrijk.
  Het is hier mooi en leuk alleen mag de zon wel wat vaker komen.
  Geniet dr van en we houden van je
  Veel knuffels vanuit Frankrijk.
  Ps; wat mogen jullie dit jaar lange persoonlijke verhaaltjes schrijven zeg heel leuk!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:42
  Permalink

  Ha Sanne…
  Weer een dag voorbij met waarschijnlijk heel veel indrukken!
  Geweldige foto’s..en die blije snoetjes…geweldig!!
  wat zijn de mensen blij met “niks”!
  Kunnen wij zeker nog een voorbeeld aan nemen!
  Gelukkig is er ook tijd voor een dolletje!
  (Water naar beneden gooien??)
  Hier alles goed…al heb ik het “zwaar” met alleen mannen om me heen.
  T weer was vandaag redelijk…niet zo veel regen…de “hut” zit bijna dicht…morgen weer verder!!
  De mannen zijn hard aan t werk en ik ben opzichter!! 😉
  Lieverd…veel succes weer morgen!!
  We denken toch veel aan je, elke keer zeggen we tegen elkaar: “Hoe zou het met Sanne zijn?”
  We hopen snel weer een berichtje of foto’s van je te krijgen!
  Kus ♡ van ons!

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 22:44
  Permalink

  heeeyyyy Wouter, Anne en de rest,

  De laatste berichtje vanuit Nederland. Morgen gaan we rijden richting Kroatië.
  Ik ben onder de indruk van de vorderingen bij de bouw. Er is hard gewerkt!!!
  We krijgen net een foto door van een prachtige zonsondergang, WoW wat is het daar mooi!!! Geniet ervan.

  Knuffels,

  Jan, Tineke en Sander

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 23:19
  Permalink

  Ha Geke,
  Wat zit jij nu ver weg! En je takenpakket ziet er ook net even anders uit dan gebruikelijk! Wat zul je veel nieuwe indrukken en ervaringen opdoen. Wees een zegen.
  En bij deze alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een bijzondere dag, op deze manier heb je hem vast nog niet eerder gevierd.
  Hartelijke groeten en veel succes bij alles wat je doet.
  Ad en Marja

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 23:20
  Permalink

  Hoi Jamie. Wat leuk om een foto te zien van jou met bellenblaas en kindje. Onze telefoon krijgen vandaag de foto’s niet helemaal geladen. Maar zien wel de bovenkant..haha… We zijn ook benieuwd wat dat geintje met die emmers water is? Iig is aan alles te zien en te lezen dat jullie volop genieten. Heel bijzonder! Ook alvast veel plezier voor als jullie op safari gaan. Groetjes Wim en Petra xxx

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 23:36
  Permalink

  Ha Pim
  Fijn om je persoonlijke stukje te lezen. Gaaf dat je zo in gesprek kan met 1 vd medewerkers. Love it! Succes met de bellenblaas. Wel doen he? Wij gaan er hier op de camping mee aan de slag. Maar omdat jij die stokken mee hebt moeten wij effe eigen in elkaar zetten. Gister hebben we bootje gehuurd. Hele dag over dit gigantische meer varen. Marien en Merlijn hebben ook erg genoten. We hadden er nog een bootje achter geknoopt. Je ziet het vast helemaal voor je. Merlijn roept steeds dat we toch best een foto of filmpje naar je kunnen sturen. Hij snapt niet dat jij en Jamie niet even met ons appen. Vandaag wat regen en op markt rondgekeken. We merken dat we in gedachten geregeld bij jullie zijn en in avond uitzien naar blog. Mooi hoor jullie verhalen. Vooral veel opschrijven voor ons. De vd Glindjes zijn lekker fanatiek met uno. Gelukkig de hali gali en jungle speed nog niet gemist. Marius heeft gister al rondje om het meer gefietst en vandaag nog een keer met Erika. Ik denk dat morgen papa er aan moet geloven. Haha…
  Morgen gaan we naar de stad waar toen ook straattoneel was met trapezes enzo… Dan heb je effe een idee. Veel liefs van ons allemaal xxx.

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2019 om 23:38
  Permalink

  Lieve Géke,

  Superblij om te horen dat het goed met je gaat en je je vermaakt! En wat een gave foto zo met die kids 😉 niet vergeten 1 te maken voor me hé 🙂

  Je laatste halfuurtje als 20er is inmiddels ingegaan.. lieve Géke, vanuit een ver Staphorst alvast een hele fijne verjaardag toegewenst! Die gaan we ff goed vieren als je weer thuis bent:)

  Hier ploeteren we nog ff 1.5 dag en daarna ga ik zeker genieten van mn weekje Frankrijk! Maak je vooral geen zorgen, met een dikke week is het alweer zover dus geniet nog maar ff van je tijd zonder mij 😛 😛 grapje natuurlijk!

  Dikke kus terug!

  Heel heel veel liefs Ferdinand!♥️

  Ps: Merle weet inmiddels ook dat Géke dada is en bobber dr niet naar dr toe kan.. ;P

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 00:03
  Permalink

  Lieve Geke!!
  T is inmiddels 8 augustus!….van harte gefeliciteerd met je 21ste verjaardag. Drie dikke zoenen van ons allemaal!????????????

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 00:14
  Permalink

  Lieve Sneekie,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Bijzonder om het daar zo te vieren.. Wij hopen dat 31 augustus met je te doen..
  Heel veel succes daar met je werk, ziet er gaaf uit, maar ook intensief lijkt ons!

  Liefs van je leukste oom en tante
  (wie zou dat nou zijn?)
  En Max, Sarah-Lynn, Anne-Britt en Levi

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 00:39
  Permalink

  GEKEEEE!!
  GEFELICITEEERD MET JE VERJAARDAG! ♡♡♡

  Een hele fijne te gek(e) dag daar en veel zegen toegewenst in de toekomst! Dikke knuffel!!

  Liefs Tenira

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 00:56
  Permalink

  Gefeliciteerd geekieeeee van me!♥️♥️♥️

  Gods zegen in je nieuwe levensjaar!

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 07:22
  Permalink

  Ha Geke,

  Wat gaaf dat je dit werk aan het doen ben!
  Veel succes en zegen nog voor de tijd die komen gaat.
  Vandaag je verjaardag, van harte gefeliciteerd!

  Groetjes Ard-Jan en Rolinda

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 07:31
  Permalink

  Lieve Géke,
  De leukste zus die je kunt wensen is gewoon 21. Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dikke kus van mij!
  Happy birthday!!!!!
  Xx Emma

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 07:37
  Permalink

  Ha Geke!!
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Bijzonder om dat in Afrika te vieren!!
  Een hele fijne dag toegewenst!!
  Groetjes fam. Barten (En doe Sanne ook de groeten van ons) 😉

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:00
  Permalink

  Hee Géke,

  Wat ontzettend gaaf dat je daar gewoon bent! Geniet van je tijd daar!
  En daarnaast, harte gefeliciteerd met je verjaardag! ????????

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:15
  Permalink

  Haaa Géke,

  Wat een mooie verhalen lees ik hier. Wat zal het een gave ervaring zijn! (Ik ben wel een beetje jaloers)
  Daarnaast, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ???? Wel extra bijzonder om het daar te vieren, geniet ervan in Zuid-Afrika! ????
  Veel plezier de komende tijd. ????

  Liefs, Fabiënne (en corrie hahaha)

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:18
  Permalink

  Hoi Géke,
  Wat superleuk om de foto’s te zien en te lezen waar jullie mee bezig zijn!
  Vandaag dus een bijzondere dag in het mooie Afrika, van harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Groetjes, Jan, Hennie, Machiel, Eduan, Laurènt, Loïse en Merle

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:20
  Permalink

  Heyy die Geke, wat zijn jullie goed bezig!! Vandaag vier je je verjaardag daar, van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!!! Zal vast wel een andere verjaardag dan normaal worden. Liefs van alle Vugtjes

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:37
  Permalink

  Dag Géke,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst voor het
  nieuwe jaar. We wensen je vandaag een fijne dag toe in het verre Zuid-Afrika.

  Hartelijke groet van opa en oma Versteeg

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:48
  Permalink

  Hoi Géke van Harte Gefelicteerd met je verjaardag en een Leuke dag daar Géek je vind het vast heel erg leuk daar.

  Groetjes van Loïse Haasjes

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 08:59
  Permalink

  Heey, Geek, ouwe bouwvakker. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nog veel succes met je werk daar!!!!!

  XXX Onno

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 09:03
  Permalink

  Hee géke,
  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Veel kusjes van lois

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 09:26
  Permalink

  Ha die Geke! Van harte gefeliciteerd met je 21 verjaardag hoor! Over belangstelling heb je niet te klagen voor je verjaardag zie ik????Leuk dat we je op deze manier toch kunnen feliciteren! Een fijne dag en een fijne tijd nog daar! Hartelijke groet van Hans, Henriëtte, Christine en Filip, Vincent en Alexander uit Normandie.

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 10:04
  Permalink

  Heyy lieve Esther Floor en Sofie

  Tjaaa wie zou die reactie nou weer hebben geplaatst. Nou wanneer jullie terugkomen kunnen jullie precies lezen wie wat in de groepsapp heft verzonnen. Moet je misschien wel een stukje naar boven scrollen????. Leuk om jullie prachtige foto’s te zien en en te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Nog heel veel plezier en succes!

  Liefs de aardappelvreters❤️

  Beantwoorden
  • 8 augustus 2019 om 10:05
   Permalink

   Vraagtekens is een aapje met handen voor de ogen

   Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 10:29
  Permalink

  Hee Geke!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag daar in het verre Afrika! Wat een bijzondere ervaring doe je daar op, zeg! Veel plezier vandaag en succes met alles!

  Groetjes Gerhard, Klaasje & Ellenoor

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 11:46
  Permalink

  Hieperdepiep onze lieve oppas Geke is vandaag jarig! Van harte gefeliciteerd vanuit het zonnige Frankrijk! Heel veel plezier daar! Dikke knuffel van Jesse, Thieme en Siebe. Groetjes van ons allen!

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 16:45
  Permalink

  hey lieve Roy
  ff kort berichtje
  je broer heeft het prima naar zijn zin we kregen weer foto’s via de app nu met Wessel bij het zwembad bij de villa
  zou wel willen weten wat je zoal te eten hebt gehad de afgelopen dagen
  hier hebben we groente gegeten die ik voor jou niet hoef mee te nemen rode kool met appel heb het nu gesmoord jij vind het als oven schaal met aardappel puree wel lekker
  straks eten wij krieltjes met een reuze snitzel en komkommer
  ben weer benieuwd naar de blog straks
  je krijgt de groeten van Yvonne en Ronald van de oppas hondjes zij ging ook naar de site kijken ze was heel benieuwd hoe het daar nu is
  verder alles goed hier
  het weer is prima een beetje bewolkt en af en toe een buitje maar dat is weer goed voor de bloemetjes
  nou dan weet je weer ff wat
  love you kanjer
  mamma pappa en Guy xxxxx❤❤

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 18:08
  Permalink

  Geke, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, fijne dag! Veel succes daar!

  Groetjes Frank en Petra

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 18:10
  Permalink

  Beste Géke,

  Van harrrrrrrrte met je verjaardag.
  Ariverdecci uit Luino,

  Harm en Corrie

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 19:54
  Permalink

  Heey Geke,

  Van harte gefeliciteerd! We hopen dat je een fijne verjaardag hebt! Het is vast leuk om eens op die manier jarig te zijn.
  Maak er een spetterend feest van!

  Liefs,
  Coen en Christel

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 20:49
  Permalink

  Hee David, alles goed ouwe topper. Goeiedag dat ziet er stoer uit zeg met zo’n pikhouweel. Je past zo in het plaatje met de Daltons van Lucky Luke. Delft of Zuid-Afrika, het maakt jou ook niet uit he? Je past je aan en voelt je thuis, gaaf om te zien en te lezen. Nieuws uit Barneveld? Tuurlijk, komt ie. Vandaag de 2e Oud Veluwse Markt.

  Van de website van OVM:
  Oude ambachten, een gezellige kindervlooienmarkt, een scala aan stands, torenklimmen, een authentieke Barneveldse broodmaaltijd, boerenveilingen én heel veel muziek en dans.

  En ik heb filmpjes voor je gemaakt, anders mis je dat ook nog 😉

  Verder kregen we Noor vandaag op bezoek. Ze heeft een leuke vakantie in Polen gehad met je moeder en Maarten. Veel foto’s en filmpjes, hilarisch af en toe. Vooral als Maarten met koptelefoon op naar bed gaat en zij met vol cameralicht in zunne bakkes staat te filmen. Mooi plaatje… not.

  Maarten is alweer in Utrecht, ging varen met Rik. Hij is helemaal los nu hij weet dat zijn bachelor binnen is en zijn tussenjaar begint. Mooi en gelukkig dat ie in Utrecht woont en ons niet lastigvalt met zijn feesten en partijen… 😉

  Nicole en ik zijn bij de bank geweest, we zijn vrijwel rond. We juichen pas als het 100% is. Het wordt wat hoor maar we vertellen je alles als je terug bent.

  Dan nog even dit:
  Feyenoord staat 1-0 voor
  Dolberg is uit vorm
  De buren zijn op vakantie, rust…
  Morgen regen
  De Jumbo draait zonder jou ook gewoon door
  Nala mist jou

  En wij ook. Veel plezier daar met de hele bende, doe goed en je ontmoet zelf ook goed.

  Dag mooie vent, we houden van je! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 21:02
  Permalink

  Hallo lieve kanjer !
  Ja het is wel even afzien hè ? Dat geploeter in de de grond daar . Wat zijn wij dan bevoorrecht in ons Nederland-tje waar alles groeit en bloeit .
  Maar wat zijn jullie een mooi team .
  Ik las dat jullie vrijdag op Safari gaan !
  Hoop dat jullie “ The Big Five gaan zien !
  Wij zagen daar ook de Rhino’s in het donker op 1 meter afstand langs ons heen denderen !
  Dat was door het oog van de naald.
  Ga je overdag of s’avonds ?
  Jammer dat jij geen foto’s meer kan maken .
  Maar dat zal wel goed komen denk ik !
  Wil je mijn naamgenoot Géke feliciteren met haar 21 ste verjaardag .
  Kanjer weer tot morgen : Carpe Diem ????
  Dikke knuffel
  Opa en oma :

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2019 om 21:42
  Permalink

  Hi Geke,

  Van harte Gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Nog heel veel plezier daar! Als je terugkomt gaan we wel een keer ‘echt’ lunchen dan hoor ik al je verhalen wel!

  X Christine

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2019 om 00:23
  Permalink

  Hey David!
  Volgens mij heb je het weer helemaal naar je zin daar. Goed om te horen!
  Ik wacht nog steeds met smart 😉
  Geniet ervan, en onthoud: wat weten wij nou eigenlijk van het achter de schermen vechten tegen de hogere machten van het kwaad?
  Groetjes Tara

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *