Aankomende dinsdag 10 september vindt de eerste bijeenkomst plaats voor de jongerenreis van volgend jaar zomer. Tijdens deze avond zal er meer informatie worden gegeven over de reis en is er ruimte voor vragen. Vervolgens zullen er maandelijks avonden worden georganiseerd waarop de groep bij elkaar zal komen. Ook wanneer je nog niet zeker weet of je wel wilt deelnemen aan de reis, nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken aankomende dinsdag. De avond start vanaf 19.30 uur op het kantoor van reisleider Jan Torn aan de Brouwerstraat 2 te Barneveld.

Bijeenkomst zomerreis ’20
Getagd op:                        

EĆ©n gedachte over “Bijeenkomst zomerreis ’20

 • 14 oktober 2019 om 19:55
  Permalink

  Hallo lieve Babette,

  wij missen je aanwezigheid.
  Wij hebben je vader een bon gegeven van Chardoney .
  Misschien mag je wel mee.šŸ˜œ
  Wat een wereld waar je bent!
  Heel mool dat je dit doet voor je naaste .

  Heel veel groetjes en liefs ,

  Van oom Bertus en tante RietšŸ˜˜

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *